Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΕΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ; ...Ρε μπαγάσες, θα κάνετε και τίποτα αριστερό;...


Σκεφτείτε να ταξίδευε στη Γαλλική Γουιάνα ο Αδ. Γεωργιάδης για να είναι παρών στην εκτόξευση ενός δορυφόρου που δεν είναι καν ελληνικός, αλλά αραβικών συμφερόντων.

Φανταστείτε, μάλιστα, πριν κάνει αυτό το εξωτικό ταξίδι να είχε απαγορεύσει τη "Συννεφούλα", το "Ρε μπαγάσα" και την Ριάνα από το βιβλίο των θρησκευτικών. Σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ με τα μιντιακά του παπαγαλάκια θα ξεσηκωνόταν, υποστηρίζοντας, και με το δίκιο τους, πως πέρα από ανερμάτιστα βιβλία πουλά και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς και γυρίζει τη χώρα στο μεσαίωνα.

Έλα, όμως, που όλα αυτά δεν τα έκανε ο συνήθης ύποπτος Άδωνις, αλλά υπουργοί της δήθεν Αριστεράς, οι οποίοι για να κρατηθούν στην καρέκλα είναι πρόθυμοι να αδειάσουν όλο το δημόσιο ταμείο για να εκτοξεύσουν διαστημόπλοιο προς τέρψη του φιλοθεάμονος κοινού, αφού πρώτα θα έχουν απαγορεύσει και τα αντάρτικα τραγούδια για να μην τα ακούει ο Πειραιώς Σεραφείμ, που απέλυσε τον οδηγό του γιατί χώρισε, και συγχύζεται...


Από τις θεμελιώδεις αξίες της Αριστεράς είναι η σύγκρουσή της με τις δυνάμεις της συντήρησης, όπως ξεκάθαρα είναι η εκκλησία σε αυτήν τη χώρα. Κι αυτό δεν εξαρτάται ούτε από το αν έχει καύσωνα ή ψοφόκρυο, μνημόνια ή ψηφοθηρία. Με αυτό το σκεπτικό ποτέ δεν θα είναι η κατάλληλη περίοδος για να ανοίξει επιτέλους ο φάκελος του διαχωρισμού κράτους- εκκλησίας, αφού πάντοτε θα βρίσκεται μια δικαιολογία για να παραμένει κλειστός.

Σήμερα είναι η επιστροφή στην οικονομική κανονικότητα, αύριο θα είναι η διατήρησή της και πάει λέγοντας. Ούτε η Αριστερά περιμένει να ωριμάσουν οι συνθήκες για να δράσει. Όταν δεν υπάρχει δρόμος οφείλει να τον ανοίγει αντί να στέκεται άπραγη κάτω από το δένδρο, να θρηνολογεί και να κατηγορεί τους άλλους που δεν τον έσκαψαν...

Ενδεχομένως να αναρωτηθείτε "μα, είναι τόσο σοβαρό θέμα η απάλειψη συγκεκριμένων τραγουδιών ώστε να τεθεί σε κίνδυνο η κοινωνική συνοχή"; Θα σας απαντήσω πως από τη στιγμή που είναι για τους σκοταδιστές αποτελεί υποχρέωση των προοδευτικών δυνάμεων να ορθώσουν ανάστημα και να εμποδίσουν τα μουχλιασμένα μυαλά να διαπαιδγωγήσουν κι άλλες γενιές Ελλήνων. Αν οι μισαλλόδοξοι θέλουν μάχη περί όνου σκιάς οφείλουν όλοι της γης οι ανοιχτόμυαλοι να τη δώσουν και να μην φυγομαχούν. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα αφήσουμε πίσω μας την πιο βαθιά νύχτα. 

Σε διαφορετική περίπτωση και πέρα από όλα τα μεγάλα της λάθη η Αριστερά θα έχει αφήσει την ιστορική ευκαιρία που της δόθηκε ανεκμετάλλευτη και για τη ντε φάκτο καθιέρωση της ανεξιθρησκίας σε αυτόν τον τόπο.
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταροδός-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου