Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΠΑΝΙΚΟΣ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ


Σε πανικό το νεοφιλελευθεριστάν στην Ελλάδα, βάλει κατά του διαδικτύου                  
      

Σήμερα στο ΣΚΑΙ, ο Άρης Πορτοσάλτε χαρακτήρισε κοινωνικό απόπατο το ελληνικό διαδίκτυο!



ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΊ ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΕΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΩΝ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Σχόλιο από Σπύρο Σούρλα:
To ότι ακριβώς την ίδια άποψη για το διαδίκτυο έχουν διάφορα νούμερα και pay roll του κυβερνητικού μορφώματος, παρέα με εκφωνητες φαιορόζ σταθμών με τον ακραίο νεοφιλελέ Ανδριανόπουλο είναι πρόβλημα δικό τους..

Κάτι διανοητές της πλάκας , κάτι προπαγανδιστές που πουλάνε λαϊκότητα μεν, αλλά προσβάλλουν βάναυσα και ρατσιστικά την κάθε Σούλα κομμώτρια που τολμά να έχει γνώμη και διάφοροι άλλοι εξυπνάκηδες που μιλούν για μπαστουνόβλαχους ή και υπάλληλοι του Left που αγανακτούν επειδή πέφτει φτυσιματάρα για τις αποψάρες τους
Παιδιά να κάνετε μια κλειστή κάστα παρέα με Ανδριανόπουλο, Πορτοσάλτε κ.λ.π και να ανταλλάσσετε γλωσσόφιλα (πολιτικά πάντα),μιας και είστε Ίδια μούρη ακριβώς

Σχόλιο από Γιώργο Αλεξάτο:
Η παλιανθρωπιά βγήκε πάλι σεργιάνι, για να επιπλήξει όλον αυτό τον κόσμο που δεν μαυροφόρεσε για τον θάνατο του Μητσοτάκη. Λίγες μέρες αφότου καθύβριζε τον λαό μας, χαρακτηρίζοντάς τον καθυστερημένο και μισαλλόδοξο, γιατί δεν συμμερίστηκε τον πόνο του μεγαλοαπατεώνα τραπεζίτη δοτού πρωθυπουργού.

Μας κουνάει το δάχτυλο η παλιανθρωπιά, γιατί δεν ξεχνάμε τον Πέτρουλα και τον Τεμπονέρα. Και μας μιλάει για ήθος η ξετσιπωσιά αυτών που θα κλαίγανε και για τον χαμό του Παπαδόπουλου, αν πετύχαινε η απόπειρα του Παναγούλη. Ως συνεπείς στα όσα άθλια λένε.
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταροδός-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου