Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Η ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ, ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΑΚΡΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΙΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ


Η σύζυγος του Μακρόν τον χωρίζει επειδή είναι μεγάλος

πηγή:


Φωτιά στο προεκλογικό σκηνικό της Γαλλίας έχει βάλει η απόφαση της Μπριζίτ Μακρόν να ζητήσει διαζύγιο από τον Εμανουέλ Μακρόν επειδή είναι μεγάλος πια.

Η Μπριζίτ Μακρόν δήλωσε πως ο Εμανουέλ Μακρόν γίνεται 40 χρονών και πως δεν μπορεί να ζει με έναν τόσο ηλικιωμένο άνδρα.

«Ο Εμανουέλ δεν είναι πια το 15χρονο αγόρι που γνώρισα» τόνισε η 64χρονη Μπριζίτ Μακρόν.

Και συμπλήρωσε πως δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της με έναν ηλικιωμένο άνδρα σαράντα χρονών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπριζίτ Μακρόν έχει ερωτευτεί έναν 14χρονο συμμαθητή του εγγονού της και σκοπεύει να φτιάξει ξανά τη ζωή της μαζί του.

Η απόφαση της Μπριζίτ Μακρόν να χωρίσει τον Εμανουέλ Μακρόν βλάπτει την υποψηφιότητά του για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Γαλλία, αφού οι ψηφοφόροι μπορεί να γυρίσουν την πλάτη σε έναν υποψήφιο που δεν μπορεί να κρατήσει στο πλάι του ούτε μια γυναίκα που θα μπορούσε να είναι μάνα του.

Τα γαλλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο Εμανουέλ Μακρόν σκοπεύει να παντρευτεί ξανά μια άλλη καθηγήτριά του που του έκανε Οικιακά στο σχολείο.

Η πρώην καθηγήτρια του Εμανουέλ Μακρόν είναι 69 χρονών και ονομάζεται Ιζαμπέλ Πουρό.

Η Ιζαμπέλ Πουρό θα είναι η νέα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και θα είναι η πρώτη φορά που το προεδρικό ζευγάρι θα αποτελείται από έναν σαραντάρη και μια συνταξιούχα.


(Είναι κάπως δύσκολο για την ελληνική κοινωνία -του Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια- να αντιληφθεί πού βρίσκεται σήμερα η γαλλική κοινωνία. Ίσως  το βίντεο με την ομιλία του συζύγου του Γάλλου αστυνομικού, που δολοφονήθηκε πριν από μερικές ημέρες στην επίθεση στα Ηλύσια Πεδία, από την τελετή στην μνήμη του στο αρχηγείο της αστυνομίας του Παρισιού -στην οποία παρευρίσκονται ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ο πρωθυπουργός Μπερνάρ Καζνέβ και οι δύο προεδρικοί υποψήφιοι Εμανουέλ Μακρόν και Μαρίν Λεπέν- να βοηθήσει αρκετούς να αντιληφθούν κάποιες διαφορές ανάμεσα στις δυο κοινωνίες.)
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταροδός-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου