Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΣΥΡΙΖΑ: ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ


πηγή:
21/05/2016

Προβατίλα μυρίζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Πιο άβουλη, πιο υποταγμένη και πιο δουλοπρεπής ομάδα ίσως δεν έχει ποτέ υπάρξει στο Κοινοβούλιο.

Ακόμα και η Δεξιά που χαρακτηριζόταν ανέκαθεν από ξενοδουλεία, είχε διαφωνούντες έως και «αντάρτες» που αντιδρούσαν σε ακραία νομοσχέδια. Τα δε μνημόνια έφεραν διάλυση στα κόμματα εξουσίας και παραεξουσίας σαν τη ΔΗΜΑΡ.

Αυτή η Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι ασυναγώνιστη . Αδίστακτη στο φορολογικό και το ασφαλιστικό, ανερυθρίαστη στο ολοκληρωτικό ξεπούλημα. Κοινωνιολόγοι, ψυχίατροι και εγκληματολόγοι θα έχουν πολλή δουλειά στο μέλλον για να αναλύσουν και να εξιχνιάσουν αυτό το φαινόμενο.

Αυτά που θα ψηφίσουν την Κυριακή οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι τόσο εξωφρενικά και τόσα πολλά που ούτε να τα σχολιάσεις δεν μπορείς. Οι δημοσιογράφοι που τα σκαλίζουν, γιατί οι κυβερνητικοί βουλευτές είναι σίγουρο ότι δεν θα το κάνουν, γιατί άλλωστε, αφού θα υπερψηφίσουν τις 7.500 σελίδες μονορούφι, βρίσκουν σε κάθε σημείο τερατώδεις ρυθμίσεις που η κάθε μια απ’ αυτές -προ ξεπουλήματος- θα ξεσήκωνε αντάρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Μια τέτοια «λεπτομέρεια» ορίζει ότι οι απαλλοτριώσεις γύρω από τα 14 αεροδρόμια (για Mall κ.λπ.) που χαρίζουν στη γερμανική Fraport, θα γίνονται fast track και με δαπάνες του Ελληνικού Δημοσίου!


Επίσης, η Fraport απαλλάσσεται από οποιοδήποτε είδος φόρων και τελών από οποιαδήποτε δημοτική ή άλλη τοπική Αρχή για υπηρεσίες φωτισμού, ασφάλειας, καθαρισμού, αποκομιδής απορριμμάτων και αποχέτευσης κ.λπ. (άρθρα 218 και 219)! Δηλαδή, οι τοπικές ελληνικές επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά θα πληρώνουν και για το γιγαντιαίο μερίδιο της Fraport!
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου