Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΤΑ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Τρικούβερτα γλέντια

πηγή:
Δημήτρης Νανούρης

Εκ βάθους καρδίας ευγνωμονούμε τους 153 αναντάν μπαμπαντάν αριστερούς, λεβέντες βουλευτές και λεοντόκαρδες βουλεύτριες, που εξανάγκασαν τους δανειστές εις άτακτον υποχώρησιν, οδηγώντας τη χώρα στις λεωφόρους της ανάπτυξης, αναπτερώνοντας ταυτοχρόνως τις λαβωμένες ελπίδες του αναξιοπαθούντος λαού, ανάβοντας επιτέλους εκτυφλωτικό φως στην άκρη του ζοφερού τούνελ.

Λατρευτικές τελετές με λαμπάδες στο, ίσαμε με το Έβερεστ, μπόι της χρωστούμε επίσης στην εθνοσωτήριο κυβέρνηση, ήτις διαπραγματεύτηκε σκληρά με τους άσπονδους εταίρους, τους στρίμωξε για τα καλά στο καναβάτσο, υποχρεώνοντάς τους να ξεχειλίσουν με νερό το κρασί τους για να χωνέψουν τα ανάλγητα μέτρα τους, τα οποία κατάπιαν αμάσητα εκόντες άκοντες. Εις ανάμνησιν της περίλαμπρης νίκης, καθαρά για συμβολικούς λόγους, φορολογούνται εφεξής τόσο το ύδωρ όσο και ο οίνος. Ας είναι!

Ένα παπόρι με φόρους και μάλιστα ποντοπόρο, μεγαλύτερο κι απ' τον «Τιτανικό», ισχυρίζεται κακεντρεχώς η αντιπολίτευση ότι συνιστά τη σκευή της ανίερης τάχα μου συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ. Τα λένε απ' τη ζήλια, την ψώρα και τον πανικό τους όλα τούτα, καθώς βλέπουν πως λίγο ακόμα να σώσει τον τόπο ο ΘΑλέξης, θα ζεσταίνει την πρωθυπουργική πολυθρόνα μέχρι τα βαθιά του γεράματα.

Γαρούφαλο στ' αυτί και πονηριά στο μάτι, η τσέπη άδεια πάντοτε, μα η καρδιά γιομάτη. Κάπως έτσι την έχει δει ο πρωθυπουργός, όστις διαθέτει επιπροσθέτως το κοκαλάκι της νυχτερίδας και τουμπάρει με μαλαγανιές και τσιριμόνιες τον μπουνταλά τον Σόιμπλε και την τζατζόγρια τη Λαγκάρντ, τους πιάνει κορόιδα και τους φέρνει στα νερά του, τόσο πολύ ώστε λιμπίστηκαν την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ και βάλθηκαν να τις αγοράσουν με εξευτελιστικό αντίτιμο.

Ευεργέτης εθνικός ο ΘΑλέξης φορτώνει τα βάρη στις πλάτες του πόπολου με γνώμονα τη δικαιοσύνη. Φορολογεί ό,τι κινείται, αλλά και τα ακίνητα. Τη νησιωτική, μα και τη Στερεά Ελλάδα. Τα ξενοδοχεία, αλλά και τα σπίτια. Τον καφέ, μα και την μπίρα. Το κάπνισμα, αλλά και το άτμισμα με ηλεκτρονικό τσιγάρο. Τα εδώδιμα και τα αποικιακά. Ξεπουλά τα «κόκκινα» δάνεια, μα και τα «πράσινα», τα ενήμερα, τη συγκοινωνία, αλλά και την επικοινωνία και στο τέλος ολάκερη την κοινωνία. Με ολόχρυσα γράμματα θα τον αναφέρει η Ιστορία.

Ιδιότροποι και ιδιοτελείς κυβερνητικοί βουλευτές μολαταύτα, σε αγαστή σύμπλευση με το φαύλο παρελθόν, επιχειρούν εις μάτην να αμαυρώσουν τον θρίαμβο της χώρας και, αντί να ευφραίνονται και να αγαλλιάζουν, κλαψουρίζουν σαν μυξιάρικα. Προς αποφυγήν παράδειγμα, ο εξ Αιτωλοακαρνανίας ορμώμενος, δήθεν Οικολόγος Γιώργος Δημαράς. «Θρηνώ γιατί θα ψηφίσω μέτρα που δεν θέλω» τόλμησε να ψελλίσει απ' το βήμα του Κοινοβουλίου.

Ολοφύρεται ο εν λόγω ντεφετιστής εξωμότης με απύθμενο θράσος: «Θρηνώ για την Αριστερά που αναγκάζεται να δεχθεί πράγματα έξω από τα πιστεύω της, θρηνώ για την παράδοση σε ξένους των αεροδρομίων, των λιμανιών και των υποδομών της πατρίδας». Τα 'χει κάνει πλακάκια στα σίγουρα με το μητσοτακέικο και το 'βαλε αμέτι μουχαμέτι να χαλάσει τη φιέστα και τις παράτες. «Δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε εδώ που φτάσαμε. Αυτό για μένα είναι κατάντια» συμπλήρωσε ως άλλος Κουίσλινγκ. Προτείνω λιθοβολισμό και ανασκολοπισμό στα παρτέρια της Κουμουνδούρο
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου