Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΕ ΞΗΡΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙΩΤΗ

Σύμφωνα με αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής, οι εγχώριες τρομοκρατικές οργανώσεις διαθέτουν πάνω από δέκα εκατομμύρια ευρώ που προορίζονται για αγορά όπλων και πυρομαχικών. Τα χρήματα προέρχονται, κυρίως, από ληστείες και δεν άφησαν αδιάφορο τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
Ο κ. Στουρνάρας παρατήρησε πως η κρατική τρομοκρατία δεν μπορεί να μαζέψει χρήματα αλλά η ατομική τρομοκρατία τα πάει πολύ καλά οικονομικά, αποδεικνύοντας για ακόμα φορά την υπεροχή του ιδιωτικού τομέα έναντι του δημοσίου.
Ελλείψει γραφείου Τύπου και τμήματος επενδύσεων από πλευράς των τρομοκρατών, ο κ. Στουρνάρας απευθύνθηκε δημόσια στον Χριστόδουλο Ξηρό και τον Νίκο Μαζιώτη και τους κάλεσε να επενδύσουν τα χρήματα στην Ελλάδα.
Ο κ. Στουρνάρας τόνισε πως είναι σημαντικό τα χρήματα των τρομοκρατών να πέσουν στην νεκρή ελληνική αγορά, ενώ συμπλήρωσε πως, ακόμα και αν οι τρομοκράτες δεν θέλουν να επενδύσουν στο real estate ή στην παροχή υπηρεσιών, είναι σημαντικό να αγοράσουν όπλα και πυρομαχικά από την Ελλάδα και όχι από το εξωτερικό.
Σύμφωνα με τον κ. Στουρνάρα, η ελληνική αγορά όπλων και δυναμίτη είναι πολύ πεσμένη και χρειάζεται τόνωση για να μην χαθούν και άλλες θέσεις εργασίας.
=============================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου