Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΑΛ.ΤΣΙΠΡΑΣ:ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ-(VIDEO)

"Θα επαναλάβω λοιπόν. Θεωρούμε ότι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά συντελείται ένα έγκλημα εις βάρος των ελλήνων φορολογούμενων και του ελληνικού δημοσίου.

 Και θα το πω, εμείς  θεωρούμε ότι εδώ υπάρχει οσμή σκανδάλων, εμείς θεωρούμε ότι η σύμβαση του 2010, που φέρνει την υπογραφή του κ. Παπακωνσταντίνου και του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης του κ. Βενιζέλου, είναι σύμβαση την οποία θα πρέπει να εξετάσουμε πλήρως ως προς την σκοπιμότητά της -δεν είναι μόνο ο καταδικασθείς Τσοχατζόπουλος το πρόβλημα της διαπλοκής και της διασπάθισης του δημόσιου χρήματος στη χώρα.  Ως εκ τούτου, εμείς κ. Υπουργέ θεωρούμε ότι πρέπει να κινηθεί άμεσα η Κυβέρνηση, σε συνεννόηση βέβαια με τα πολιτικά κόμματα, αλλά να κινηθεί άμεσα προκειμένου να διεκδικήσει το ελληνικό δημόσιο και είναι λεπτά θέματα αυτά, θέλει χειρισμούς λεπτούς και ισορροπημένους, ώστε να διεκδικήσει όσα οφείλει κατά την άποψή μας ο ψευτοεπενδυτής στο ελληνικό δημόσιο, λεπτούς χειρισμούς διότι πράγματι η σύμβαση αυτή είναι λεόντειος εις βάρος του ελληνικού δημοσίου και προς όφελος του ιδιώτη και ταυτόχρονα πρέπει να γίνουν χειρισμοί σε νομικό αλλά και σε πολιτικό επίπεδο προς την Ευρωπαϊκή Ένωση διότι κατά την εκτίμησή μας είναι μεγάλη υποκρισία να υπάρχουν κυρώσεις προς την ελληνική πλευρά για την ενίσχυση των Ναυπηγείων, τη στιγμή που γνωρίζουμε ότι ανάλογες παρεμβάσεις και ανάλογες αποφάσεις έχουν ληφθεί για σειρά από άλλες χώρες, χωρίς περιοριστικές κυρώσεις.

Τέλος, κ. Υπουργέ, θέλω να ανακοινώσω και σε σας και στο σώμα, ότι εμείς σε αυτή την υπόθεση, ιδίως σε μια εποχή φτώχειας, λεηλασίας, αποεπένδυσης, τραγωδίας για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, θεωρούμε έγκλημα το να σκουριάζει περιουσία 2,5 δις.
Εμείς αυτή την υπόθεση δεν πρόκειται να την αφήσουμε έτσι. Θα ζητήσουμε και θα καταθέσουμε άμεσα πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, διότι θεωρούμε ότι η σύμβαση του 2010 είναι μεγάλο οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο, και σας προκαλώ να το υποστηρίξετε κ. Υπουργέ, και θα παραπέμψουμε, επίσης, στον ανακριτή, ο οποίος ερευνά ήδη την υπόθεση από το 2000 μέχρι σήμερα, όλα τα στοιχεία σχετικά τη σύμβαση που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην κατοχή μας και θα ζητήσουμε να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες όλων όσοι εμπλέκονται στη σύμβαση αυτή, που για περισσότερο από 10 χρόνια αποτελεί ένα διαρκές, ένα συνεχές σκάνδαλο εις βάρος των συμφερόντων του ελληνικού δημοσίου και του ελληνικού λαού.»



========================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου