Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΤΑ ΨΑΡΑ:Ο ΟΨΙΜΟΣ ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Κουράστηκα με τη Χρυσαυγιάδα» δήλωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου μόλις μία ημέρα πριν από τις συλλήψεις των στελεχών της Χ.Α., δίνοντας έναν «τόνο» στην ειδησεογραφία που κανονικά θα περιελάμβανε μόνο τα μέτρα της τρόικας. Αυτό φυσικά κράτησε λίγες ώρες, μια και οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Τα ΜΜΕ «δυστυχώς» αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στη Χρυσαυγιάδα, αφήνοντας κατά μέρος την «αντιμνημονιακή» ειδησεογραφία.
Το βράδυ των συλλήψεων ο Ν. Χατζηνικολάου σχολιάζοντας την επικαιρότητα τόνισε μεταξύ άλλων ότι μετά τη σύλληψη του αρχηγού της εγκληματικής συμμορίας επιβάλλεται να μην μπαίνει στο «κάδρο» η γυναίκα του και το παιδί του. Μόνο που ο έμπειρος δημοσιογράφος ξεχνάει ότι η γυναίκα και η κόρη του αρχηγού είναι και οι ίδιες στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης και όχι απλώς μέλη μιας οικογένειας. «Τρισάθλιους και υπάνθρωπους» χαρακτήριζε μέσα στη Βουλή τους μετανάστες η Ε. Ζαρούλια. Φυσικά έχει δίκιο ο Ν. Χατζηνικολάου σε ό,τι αφορά την ανάγκη προσεκτικής διαδικασίας έστω και τώρα, έστω κι αν πρόκειται για ναζιστικό μόρφωμα με πολλές δολοφονίες στο ενεργητικό του.
Τον τόνο όμως της πρώτης προσπάθειας αποδόμησης του βουλεύματος και κυρίως των μαρτύρων που κατέθεσαν στον εισαγγελέα τον έδωσε το βραδινό κυριακάτικο δελτίο του STAR.
Εκφωνητής: «Μάλιστα, όπως λέει ο μάρτυρας, έπαιρναν το 90% των εισπράξεων [εννοεί από τους μετανάστες]. Υπάρχει όμως αντίλογος από τη μεριά των κατηγορουμένων που λένε ότι γνωρίζουν ποιος είναι αυτός ο μάρτυρας, γνωρίζουν ότι είναι ένας τοξικομανής [!] ο οποίος και δικογραφία για παιδεραστία [!] έχει σε βάρος του παιδιού του [!] και επίσης ο μάρτυρας είναι αόριστος και δεν μιλάει για συγκεκριμένα περιστατικά. Πάμε να δούμε τον δεύτερο μάρτυρα που αποτελεί έκπληξη [!] ότι πρόκειται για γυναίκα».
Ρεπόρτερ: «Πράγματι, αυτός είναι ο μάρτυρας που δίνει τον πυρήνα της Νίκαιας, τον ρόλο Πατέλη, Λαγού και Ρουπακιά. Να πούμε ότι για πρώτη φορά βλέπουμε ότι εντάσσουν τον Ρουπακιά στο κλειστό 5μελές διευθυντήριο που λειτουργούσε υποτίθεται στη Νίκαια».
Εκφωνητής: «Καμία από τις δύο μαρτυρίες δεν αναφέρεται ονομαστικά στον Νίκο Μιχαλολιάκο».
Ρεπόρτερ: «Ναι, αναφέρονται στον αρχηγό».
Εκφωνητής: «Για να είμαστε ακριβείς και δίκαιοι, οφείλουμε να πούμε ότι σε κανένα από τα στοιχεία που έχουμε δει εμείς, σε κανένα από τα στοιχεία, δηλαδή το πόρισμα και τις δύο καταθέσεις, δεν υπάρχουν στοιχεία ούτε για τον Μιχαλιολάκο ούτε για τον Κασιδιάρη ούτε για άλλον βουλευτή».


Αγώνας απενοχοποίησης

Για όσους όμως δεν κατανοούν τον «λεπτό τρόπο χειρισμού» της εγκληματικής οργάνωσης -που τους ήρθε, είναι αλήθεια, λίγο απότομα-, μπορούν να τον πληροφορηθούν αναλυτικά από τον Γιώργο Τράγκα. Οι άδικες συλλήψεις με μνημονιακά κριτήρια (;) της «δοτής κυβέρνησης» μιας «κατεχόμενης» χώρας «ξεδιπλώθηκε» χθες το πρωί στην εκπομπή του. Κλείνοντας το μάτι στην Αριστερά και στους εύπιστους οπαδούς του επιχειρήματος, ότι όλα αυτά γίνονται για να περάσουν τα νέα μέτρα (λες και δεν θα περνούσαν ή δεν έχουν ήδη περάσει κατά δεκάδες), επιδόθηκε σε τιτάνιο αγώνα απενοχοποίησης της ναζιστικής συμμορίας επικαλούμενος «τη Δικαιοσύνη που ποδηγετείται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα».
Γ. Τράγκας: «Τα τηλεοπτικά δίκτυα παρουσιάζουν στο ρεπορτάζ στοιχεία που τα θεωρούν συγκλονιστικά, τεκμηριωμένα, διασταυρωμένα για την πλήρη ενοχή των μπράβων του Μιχαλιολιάκου και των βουλευτών. Κι αυτό ενώ ακόμα οι κρατούμενοι δεν έχουν απολογηθεί. Ετσι, επειδή το θέλουν τα δίκτυα. Προσέξτε, λοιπόν, μιλάω σαν αστυνομικός συντάκτης στη δικτατορία, της μόνης αντιδικτατορικής εφημερίδας, της “Βραδυνής”. Αυτοί είναι οι μάρτυρες που θα διατηρήσουν την ανωνυμία τους και δεν θα προσέλθουν στο δικαστήριο, αυτοί τεκμηρίωσαν ενοχή;
 Είναι δυνατόν, γιατί τσιμπιέμαι και ούτε επί δικτατορίας δεν τα έχω ζήσει αυτά. Είναι δυνατόν, δύο ανώνυμοι μάρτυρες να γίνονται το βασικό επιχείρημα της τηλεοπτικής λούπας των οποίων ο ένας από αυτούς ΛΕΝΕ ότι είναι τοξικομανής και ΛΕΝΕ ότι ασελγούσε πάνω στο παιδί του, η άλλη ΛΕΝΕ ότι είναι νοσοκόμα αλλά δεν γνωρίζει τα ονόματα των μισών στελεχών της Χ.Α. ενώ ήταν στον πυρήνα της Νίκαιας; Τα τηλεοπτικά δίκτυα προβάλλουν συνεχώς τις καταθέσεις του τοξικομανούς που ασελγούσε στο παιδί του, βίαζε το παιδί του και είναι αυτή αξιόπιστη μαρτυρία για τη δράση πολιτικού κόμματος με 18 βουλευτές στη Βουλή;
Επί μνημονίου τελικά παρακολουθούνται όλα τα τηλέφωνα των πολιτικών αρχηγών και των κομμάτων που δεν ανήκουν στο μνημονιακό σχηματισμό; Ξέμπουκα βγαίνουν πριν τη δίκη κασέτες κι ενώ πουθενά δεν ακούγεται οδηγία για δολοφονία, πουθενά δεν ακούγεται οδηγία για μπραβιλίκια; Πουθενά δεν ακούγεται οδηγία για μεταφορά όπλων; Τηλεοπτικό σόου γίνεται. Θέλω να μάθω λοιπόν πού είναι το οπλοστάσιο. Προς το παρόν ακούω πτυσσόμενα μαχαιρίδια, φλόμπερ, έντυπο υλικό. Πού είναι το γιγαντιαίο οπλοστάσιο της Χ.Α., βγάλτε το αν υπάρχει στον αέρα, γιατί γελοιοποιούνται όταν δείχνουν κοντάρια από ξύλα με ελληνικές σημαίες.
 Και το κορυφαίο, ευρέθη λένε πιστόλι στη συλληφθείσα αστυνόμο. Δηλαδή τι θα είχε η αστυνόμος, φιλοτελίστρια θα ήτανε; Σταδιακά όσοι διαφωνούν με το μνημόνιο, αριστεροί, δεξιοί ή οικολόγοι κεντρώοι, θα εντάσσονται στη θεωρία των δύο άκρων και στη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης».

Δημοκρατία: «Θήραμα»

Τη σκυτάλη βέβαια πήρε και η εφημερίδα «Δημοκρατία», που διαμαρτύρεται επειδή δεν θα γεμίσουν οι τσέπες και τα στομάχια των πεινασμένων με τους συλληφθέντες, με τη Χ.Α. «που προσφέρθηκε ως θήραμα».
Μια απλή υπενθύμιση, λοιπόν, για όλους τους όψιμους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της Δίκαιης Δίκης. Οι δολοφονίες και οι εκατοντάδες περιπτώσεις με βαριές σωματικές βλάβες Ελλήνων και μεταναστών, το μαχαίρωμα με τα «μαχαιρίδια» της Χ.Α., οι σιδερογροθιές και τα ρόπαλα, οι σχέσεις με αστυνομικούς, τα τάγματα εφόδου, ο βαρύς οπλισμός που έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια στα χέρια χρυσαυγιτών (με ανακοινώσεις από την ίδια την αστυνομία), το άγριο μπραβιλίκι και τα εγκλήματα των ναζιστών είναι πλέον ορατά μπροστά σε όλους όσοι ακόμα βλέπουν.
Οσο για τον μάρτυρα βιαστή, ενημερώνουμε τον κύριο Τράγκα ότι είναι ο τρίτος κατά σειρά χρυσαυγίτης που κατηγορείται για βιασμό. Ας το ψάξει λιγάκι καλύτερα ο έμπειρος από τη χούντα αστυνομικός συντάκτης, που έχει καταδικαστεί πρόσφατα («Η ΧΩΡΑ») όταν υπέδειξε με το δάχτυλο  της εφημερίδας του συνάδελφο δημοσιογράφο ως τρομοκράτη.

 ΠΗΓΗ:tvxs
========================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου