Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Γ.ΑΝΑΝΔΡΑΝΙΣΤΑΚΗΣ:ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ


Ευτυχώς που δεν κέρδισε τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θα είχαμε ακυβερνησία και χάος. Δεν θα είχαμε υπουργό Οικονομικών, οι δανειστές θα μας είχανε τρίψει στη μούρη το κυβερνητικό πρόγραμμα και το χειρότερο, θα στέλναμε στη Σύνοδο Κορυφής τον Παπούλια, επειδή οι συνιστώσες δεν θα μπορούσαν να ερμηνεύσουν σωστά τη Συνθήκη της Λισσαβώνας.
Λισσαβώνα my ass. Οι Ευρωπαίοι κατέφυγαν σε νομικίστικα κόλπα, μόνο και μόνο για να εμποδίσουν τη φυσική παρουσία του ακαταμάχητου Δημήτρη Αβραμόπουλου. Ο Δημήτρης μας θα ήταν ο πιο όμορφος, ο πιο καλοντυμένος, ο πιο μανικετόκουμπος, ο πιο ευφραδής, εκείνος που θα βουτούσε στο νερό το σακουλάκι με το earl grey σαν Βρετανός αποικιοκράτης. Το Βατερλό τους όμως θα γινόταν στο επίσημο δείπνο, εκεί που οι βλαχοευρωπαίοι θα ρουφούσαν την κρεμμυδόσουπα σαν ιπποπόταμοι του Νίγηρα, ενώ ο Δημήτρης θα ήταν πιο αθόρυβος και από τη Σιωπή του Μπέργκμαν. Εν κατακλείδι, σε μια Σύνοδο όπου αναμένεται να γίνει της πουτάνας το κάγκελο, ο Αβραμόπουλος θα ήταν ο πιο ταιριαστός εκπρόσωπος της Ελλάδας.
Για την ακρίβεια, θα ήταν ο δεύτερος πιο ταιριαστός εκπρόσωπος. Ο πρώτος πιο ταιριαστός θα ήταν ο Προκόπης Παυλόπουλος, γνωστός στις Διεθνείς Δυνάμεις Άμεσης Επέμβασης (ΔΔΑΕ) με τον κωδικό "Pakis on the rocks". Την ώρα που στη Σύνοδο θα πλακωνόντουσαν σαν τους Γαλάτες στο χωριό του Αστερίξ, όταν ο Ολάντ θα πέταγε στη Μέρκελ κρουασάν με γέμιση λεβάντας, η Μέρκελ θα του απαντούσε με στρούντελ βατόμουρου, ο Μόντι θα τους καπέλωνε με πίτσα καπριτσιόζα και ο Ραχόι θα τους μπουγέλωνε με παέγια, εκείνη την ώρα της μεγάλης μάχης, ο "Πάκης" θα έστεκε πιο ακίνητος κι από τον εγκέφαλο του Γιάννη Μιχελάκη. Αίφνης, κάποιος από τους ηγέτες θα πρόσεχε τον παράξενο ασπρομάλλη με την άφατη γαλήνη στα μάτια, θα τον πλησίαζε, θα φωτιζόταν από το θαβώρειο φως του, θα φώναζε "σταματήστε, επιτέλους, φωτιστείτε κι εσείς από το παράδειγμα του σοφού γέροντα!", οι άλλοι ηγέτες θα γύριζαν, θα αντίκριζαν τον Πάκη και θα έπεφταν ενστικτωδώς ο ένας στην αγκαλιά του άλλου με δάκρυα στα μάτια.
Τον λένε και Μαχάτμα Πάκη.
                                          ΑΥΓΗ-27/6/2012
========================================================
Κεραμιδόγατος
 ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου