Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

NEFESTORAS:Η ΜΟΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ


ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ.
Η ΜΟΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ
Η μόνη διέξοδος για την χώρα, χωρίς καμιά άλλη χρονοτριβή και δικαιολογία, είναι η προσφυγή άμεσα στην απλή αναλογική με κοινή συμφωνία όλων των κομμάτων. Με ή χωρίς άλλες εκλογές. Αυτό θα εξαρτηθεί από την απόφαση, το σθένος για ομαλότητα, και την αληθινή ή όχι δημοκρατικότητα των κομμάτων.
Για να τελειώσει επί τέλους αυτός ο φαύλος κύκλος της μεταπολίτευσης με τις εκλογικές και πολιτικές απάτες εις βάρος των πολιτών. Με τις μεθοδεύσεις αυτές των εκλογικών νόμων που οδηγούν στην αναντιστοιχία αποτελέσματος και θέλησης του ελληνικού λαού. Που μας οδήγησαν εδώ που είμαστε. Δίνοντας τέλος στις νοθείες και τις κομπίνες των εκλογικών νόμων. Δίνοντας τέλος στις τερατογεννήσεις και τα μόνιμα αδιέξοδά τους.
Τώρα μόνο, που ζούμε τις μεγάλες ώρες της αλήθειας, μέσα σε αυτό το πλήρες πολιτικό αδιέξοδο που στήσαμε και κατασκευάσαμε, μπορούμε με σκέψη και δικαιοσύνη, να οργανώσουμε την πολιτική ζωή μας για το παρόν και το μέλλον, στη βάση της μόνιμης και πλήρους απλής αναλογικής.
Είναι προφανές και σαφές νομίζω στον καθένα, ότι η απλή αναλογική αυτή τη στιγμή, μπορεί να λύσει όλες τις διαφωνίες της αριστεράς, της Δεξιάς, του κέντρου και όποιων άλλων αποχρώσεων, και δεν νομίζω να μπορέσει να διαφωνήσει κανείς με αυτό. Αντίθετα, κυρίως θα ενώσει τους πολίτες και θα αναγκάσει τους πολιτικούς.

========================================================
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ NEFESTORA:
http://nefestoras1.blogspot.com/2012/05/blog-post.html

========================================================
Κεραμιδόγατος
 ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου