Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ-"ΟΧΙ ΡΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ"

ΟΧΙ ΡΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ
Θα παραμείνουμε εδώ να τους βλέπουμε να γίνονται κάθε μέρα και πιο γελοίοι.
 Να περιφέρονται στα κανάλια τους και να  τρεκλίζουν πανικόβλητοι. Αξιολύπητοι και απελπισμένοι. Με την ηγεμονική αλαζονεία τους γκρεμισμένη απ το χαστούκι των εκλογών, αλλά παρ’ όλα αυτά Αμετανόητοι.
Το αγκάθι που τους πονάει λέγεται Τσίπρας. Ο μικρός μόνο μικρός δεν είναι. Είναι μια επικίνδυνη γι αυτούς ηγετική φυσιογνωμία που τους ενοχλεί. «Το έχει», στη προχωρημένη Ελληνική και δε μασάει. Το τυράκι το είδε, αλλά είδε και τη φάκα. Τους φόβισε. Του πρότειναν να κυβερνήσει, αλλά δε τους έκανε τη χάρη. Τους τρομοκράτησε. Ναι, ο μικρός είναι ένας γνήσιος τρομοκράτης. Έτσι όπως πρέπει να είναι ένας λαός απέναντι στους δυνάστες του. Γιατί ο Αλέξης τίμησε τη ψήφο του λαού. Δεν έκανε κολληγιά με τους ακατανόμαστους. Δεν είναι ένας «Νάρκισσος» της πολιτικής, ούτε φυγόπονος όπως είπαν. Αυτά είναι φτηνές Γκεμπελικές τακτικές των ευεργετών. Που περιφέρουν χωρίς ντροπή τις μούρες τους στις οθόνες, ισχυριζόμενοι ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στη προηγούμενη εικοσαετία κι ότι θα μας κάνει Β. Κορέα. Αυτά λένε οι Τρομολάγνοι και είναι υπερήφανοι γιατί με τη δική τους σύγχρονη πορεία της ελεύθερης αγοράς, η χώρα ευημερεί και βρίσκεται στο κολοφώνα της δόξας της. Τόσο απλά. Μας φτύνουν κατάμουτρα ακόμη και όταν ο λαός με 68% τους είπε ΟΧΙ. Τόσο απλά. Γιατί δε μας υπολογίζουν. Γιατί δεν υπάρχει χειρότερη απαξίωση απ’ το να έχεις καταδικάσει κάποιον σε θάνατο και να του λες ότι το έκανες για να του εξασφαλίσεις το μέλλον του.  Γιατί δεν υπάρχει χειρότερη απαξίωση απ’ το να κανακεύεις το «Φίδι» απ τον εμφύλιο μέχρι και σήμερα, να ζεσταίνεις με ζήλο το αυγό του και τα «Χρυσά ξημερώματα του», να τα φορτώνεις στο λαό. Τώρα παίζουν το ρόλο του αλέκιαστου δημοκράτη που δεν ανέχεται φασιστικά μιάσματα στα άσπιλα έδρανα της βουλής. Άμετρη υποκρισία και φαρισαϊσμός. Γιατί τα παλληκάρια της ΕΘΕΛ αυτοί τα κέρασαν καφέ στη βουλή, όταν εμείς πίναμε μπαστουνιές και χημικά έξω απ αυτή.
Όχι ρε. Δε θα τρελαθούμε. Ούτε θα αυτοκτονήσουμε. Θα μείνουμε εδώ και θα κάνουμε αυτό που πρέπει. 
Θα εξαντλήσουμε κάθε θεσμική διαδικασία αυτής της σάπιας Αστικής Δημοκρατίας, μέχρι την εξυγίανση της. Μέχρι να γίνουμε και πάλι ένα αντιφασιστικό σύμβολο αντίστασης, σε μία σάπια Γηραιά Ευρώπη, που όχι μόνο ζέχνει, αλλά που δείχνει για ακόμη μία φορά ότι αναπολεί  το άθλιο και απάνθρωπο ζοφερό παρελθόν της.
              Από την  "ΑΝΟΜΟ ΟΠΤΙΚΗ"
   ========================================================
Κεραμιδόγατος
 ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου