Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΚΑΙΚΙ, ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ-(ΝΤΑΛΑΡΑ,ΖΗΣΗ,ΒΡΕΤΤΟΣ,ΓΚΕΡΕΚΟΥ, ΔΕΝΔΙΑΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ)

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας όταν εκατοντάδες «Αγανακτισμένοι Κερκυραίοι» συγκεντρώθηκαν, λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ της Τρίτης, έξω από εστιατόριο στο οποίο δειπνούσαν βουλευτές. Πραγματοποιώντας καθιστική διαμαρτυρία οι συγκεντρωμένοι απέκλεισαν την έξοδο των αξιωματούχων με αποτέλεσμα να φυγαδευτούν εντέλει με καΐκι.
Eπρόκειτο για δείπνο σε Ευρωπαίους βουλευτές που συμμετέχουν στις εργασίες της Επιτροπής Μετανάστευσης και προσφύγων του Συμβουλίου της Ευρώπης, που διοργανώθηκε από τη Βουλή.
Περισσότεροι από 500 «Αγανακτισμένοι Κερκυραίοι» που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Δημαρχείου, όταν πληροφορήθηκαν για την εκδήλωση μεταφέρθηκαν έξω από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο στο Παλαιό Φρούριο, όπου πραγματοποιείτο το δείπνο.
Φωνάζοντας συνθήματα, όπως "κλέφτες" και "προδότες", αποδοκίμασαν έντονα τους αξιωματούχους. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία και τελικά επενέβη η Ασφάλεια των αξιωματούχων και φυγαδεύθηκαν με καΐκι μέσω θαλάσσης.
"Οι διαδηλωτές απέκλεισαν το χώρο και τελικά κλήθηκε τουριστικό σκάφος που εκτελεί το δρομολόγιο Βίδο- Λιμάνι, για να παραλάβει τους Ελληνες βουλευτές και τους Ευρωπαίους προσκεκλημένους από τις εγκαταστάσεις του ιστιοπλοϊκού ομίλου."
Σύμφωνα με την τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Corfu Press στο δείπνο συμμετείχαν η υφυπουργός Εργασίας Άννα Νταλάρα, η αντιπρόεδρος της Βουλής Ροδούλα Ζήση, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Βρεττός, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου αλλά και ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Νίκος Δένδιας, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Μετανάστευσης.




Κεραμιδόγατος ο μαντουμανταδόρος
(Β.Π)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου