Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 8 (ΟΚΤΩ) ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ.


πηγή:
blog: ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νάσος

Οι ασυνέπειες, οι κυβιστήσεις και οι πολιτικές παλινδρομήσεις Τσίπρα τον έφεραν πίσω από την Ζωη Κωνσταντοπουλου κατά οκτώ ολόκληρες μονάδες




Αναμενόμενη εξέλιξη: Η ειλικρινής συνέπεια και η αποφασιστική αγωνιστικότητα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με ποσοστά δημοτικότητας 27,5% του συνόλου των (εντός και εκτός βουλής) πολιτικών αρχηγών καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση, ποσοστό που προηγείται του πολιτικού παλινδρομούντα Τσίπρα κατά οκτώ ολόκληρες μονάδες σε πρόσφατη δημοσκόπηση του "Πρώτου Θέματος"



Ηθική δικαίωση και ταυτόχρονα νέμεσις, για όσους και όσες εμπιστεύτηκαν τις τύχες τους στην λεγόμενη "Πρώτη Φορά Αριστερά".

Τα ψέμματα Τσίπρα και της γνωστής ομάδας Παππά (πατρός και υιού) οδηγούν στα πολιτικά βάραθρα της πολιτικής λήθης τον δήθεν φέρελπι νεαρό "ηγέτη" της αριστεράς, ο οποίος καταγράφεται στη συνείδηση του κόσμου ως ο Ακαταλληλότερος πολιτικός πρωθυπουργός από ιδρύσεως Ελληνικού Κράτους και που ο ιστορικός του μέλλοντος θα τον παρομοιάσει ως τον σύγχρονο Εφιάλτη κάτι σαν τον Αλκιβιάδη Κλεινίου τον Αθηναίο ή στην καλλίτερη των περιπτώσεων σε έναν σύγχρονο Ηλία Τσιριμώκο.



Γιατί ανεβαίνει δημοσκοπικά η "Πλεύση Ελευθερίας" ένα νεοσύστατο κίνημα το οποίο ακόμη δεν έχει τις δομές και την οργάνωση ενός κόμματος εξουσίας;
Είναι η επιμονή ενός χαρισματικού προσώπου που έχει δείξει αποφασιστικότητα, εμμονή και επιμονή σε δεσμεύσεις και υποσχεθέντα του ενιαίου τότε ΣΥΡΙΖΑ πριν την ανάληψη της εξουσίας το Γενάρη του περασμένου χρόνου.

Από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων της ως Προέδρου της βουλής απέδειξε ότι η συνέπεια έχει κόστος και το πλήρωσε με την ΜΗ επανεκλογής της στις περασμένες εκλογές, πρόσφατα γεγονότα και ΜΗ αμφισβητίσιμα.

Θα με ρωτήσεις, και σίγουρα θα έχεις δίκιο, τίμιε αναγνώστη μας: "Γιατί να εμπιστευθώ την Ζωή Κωνσταντοπούλου;".
Η απάντηση δεν είναι ΝΑΙ ή ΟΧΙ αλλά έχει πολλές παραμέτρους που πρέπει η ίδια να αποδείξει.
Η πρότασή μου δεν είναι η καλύτερη λύση για μια εναλλακτική κυβέρνηση διεξόδου αλλά μία αναγκαία παρουσία στη βουλή, να δοθεί δηλ. μια ευκαιρία και σε αυτή την νέα πολιτικό η δυνατότητα να αποδείξει στη επόμενη βουλή ότι μπορεί να αποτελέσει η  μελλοντική μέρος της λύσης στα χρόνια και δυσεπίλυτα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα της χώρας από την παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας μας.


Τέλος θέλω να υπογραμμίσω ότι δεν κατέθεσα τα παραπάνω επειδή εμπιστεύομαι την αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων, τουναντίον θα έλεγα ότι την αδικούν και από ότι μπορεί να συμπεράνω τα ποσοστά της στις επόμενες εκλογές θα είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά των δημοσκοπήσεων και θεωρώ ότι δεν θα διαψευσθώ όπως με την υποστήριξη προεκλογικά του Τσίπρα, διότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου μπορούσε να παραμείνει πρόεδρος της βουλής και αντί να μπαίνει σε αχαρτογράφητα νερά με την "Πλεύση Ελευθερίας", απλά να προεδρεύει και να αποστασιοποιείται από τα  κυβερνητικά προδοτικά νομοσχέδια, όπως κάνει ο αντικαταστάτη της Ν. Βούτσης. 
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου