Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: ΑΥΤΗ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ, ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


«Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως έχει καταντήσει, οδηγείται στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. 
Η ανθεκτικότητα των υπερεθνικών ενώσεων δοκιμάζεται στις δυσκολίες και όχι στους ανέφελους καιρούς.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση μπροστά στη διπλή κρίση, οικονομική και προσφυγική, απόδειξε την αποτυχία της και ακολουθεί τροχιά παρακμής, αποσύνθεσης, άγριων ανταγωνισμών και διαλυτικών τάσεων. 

Η Ελλάδα είναι το μεγάλο θύμα της κατάρρευσης της Ε.Ε. Η χώρα μας με ευθύνη της Ε.Ε. και των παραδομένων εθελόδουλων κυβερνήσεων της ζει έναν οικονομικό και κοινωνικό εφιάλτη και έχει μετατραπεί σε οικονομικό – κοινωνικό πειραματόζωο, ενώ τελευταία μετατρέπεται και σε ένα μεγάλο στρατόπεδο προσφύγων και μεταναστών, με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης να βάζουν την Ελλάδα σε καραντίνα. 

Αυτήν την ώρα η χώρα μας δεν έχει καμία άλλη επιλογή από το να πάρει ριζοσπαστικές και τολμηρές αποφάσεις. Δεν είναι η Ελλάδα που χρειάζεται την Σένγκεν αλλά η Σένγκεν που χρειάζεται την Ελλάδα για να επιβιώσει. Δεν είναι η Ελλάδα που χρειάζεται την Ευρωζώνη αλλά η Γερμανία είναι που τη χρειάζεται προκειμένου να διατηρεί σε οικονομική υποδούλωση όλη την Ευρώπη και σε καθεστώς αποικίας τη χώρα μας. 

Η Ελλάδα πρέπει να ανατρέψει την μνημονιακή αιχμαλωσία και στη βάση ενός ριζοσπαστικού αντιμνημονιακού προγράμματος και σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης να φύγει αμέσως από την Ευρωζώνη και να προχωρήσει στη συγκρότηση σε νέες βάσεις εθνικού νομίσματος και εθνικής νομισματικής πολιτικής με αποκλειστικό προσανατολισμό την ανάπτυξη, την ρευστότητα στην οικονομία, τις επενδύσεις, την απασχόληση και την κοινωνική πολιτική. 

Αυτήν την ώρα δεν κυβερνάει η αριστερά στη χώρα, όπως συνηθίζουν οι προπαγανδιστές να λένε, άλλα μια μεταλλαγμένη νεομνημιονιακή κυβέρνηση η οποία ξεπούλησε τις αρχές και τις ιδέες της αριστεράς. Απάντηση στο μεταλλαγμένο νεομνημονιακο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί ο κατ’ εξοχήν εκφραστής των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων της διαπλοκής και του γερμανικού κατεστημένου Κυρ. Μητσοτάκης. 

Αυτή την ώρα η τρομοκρατία των κυρίαρχων κύκλων για το εθνικό νόμισμα ισοδυναμεί με μέγα εθνικό έγκλημα, που κινδυνεύει να οδηγήσει τη χώρα σε εθνικό και κοινωνικό αφανισμό».

===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου