Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ


πηγή:

Μια εξαιρετική πρόταση για την Παιδεία είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, ο οποίος προτείνει την επιβολή διδάκτρων στα δημόσια σχολεία που να μην τα λένε, όμως, δίδακτρα αλλά συνδρομή.

Σύμφωνα με τον κ. Τριανταφυλλίδη, η κάθε οικογένεια θα πληρώνει ανάλογα με τις οικονομικές της δυνατότητες, μέχρι να μην έχει καμία οικογένεια χρήματα και να κλείσει το σχολείο, ώστε να επιβεβαιωθεί η εμβληματική φράση του Μάκη Ψωμιάδη «Όπου κλείνει ένα σχολείο, ανοίγει ένα κωλάδικο».

Παράλληλα με τα δίδακτρα που θα λέγονται συνδρομές, ο κ. Τριανταφυλλίδης προτείνει οι δυο καλύτεροι καθηγητές να παίρνουν bonus 600 ευρώ τον μήνα, και να έχουν το δικαίωμα να ξεπαρθενεύουν τα πιο ωραία γκομενάκια του σχολείου, ενώ μετά θα μπορούν να τις βγάζουν στη βίζιτα για να κονομάνε και από το νταβατζηλίκι.

Επίσης, ο κ. Τριανταφυλλίδης προτείνει να μην πληρώνουν χρήματα οι μαθητές στα ιδιωτικά φροντιστήρια.

Σύμφωνα με τον κ. Τριανταφυλλίδη, αν οι γονείς πληρώνουν το δημόσιο σχολείο και τα φροντιστήρια είναι δωρεάν, οι γονείς θα εκτιμούν περισσότερο το σχολείο από το φροντιστήρια.

Ο κ. Τριανταφυλλίδης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κλείσουν τα δημόσια σχολεία με τις συνδρομές και να αντικατασταθούν από τα δωρεάν ιδιωτικά φροντιστήρια, οπότε η Παιδεία θα είναι δωρεάν.

Επίσης, ο κ. Τριανταφυλλίδης προτείνει να εφαρμοστεί το ίδιο σύστημα και στον τομέα της Υγείας, ώστε να γίνουν τα δημόσια νοσοκομεία ιδιωτικά, και τα ιδιωτικά νοσοκομεία να γίνουν δημόσια.

Το συμπέρασμα είναι πως όποιος αξιοπρεπής άνθρωπος υπήρχε στον ΣΥΡΙΖΑ έφυγε μετά το Μνημόνιο του απατεώνα Τσίπρα το περασμένο καλοκαίρι, οπότε έχουν παραμείνει τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ μόνο τα λαμόγια που ψηφίζουν αβέρτα αυτά που ψήφιζε και η ακροδεξιά κυβέρνηση Σαμαρά, και λένε κι ένα κάρο μαλακίες, για να δικαιολογήσουν την παρουσία τους.

Δεν είναι καν αρκετά έξυπνοι, για να το βουλώσουν και να κάνουν μια γερή μπάζα, για να έχουν χρήματα όταν θα απελαθούν.
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)
                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου