Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ή αραμπάδες με καρούλια, βάσανα που 'χει η Κεντροαριστερά.


πηγή
Παπαλάμπραινα


Αγωνία στο κατακόρυφο από σήμερα με δύο τρανταχτά συνέδρια


ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ συνεδριάζουν και εύλογη είναι η απορία γιατί οι... μεγάλοι σοσιαλιστές επέλεξαν το γήπεδο του Πανελληνίου και οι... αριστεροί της σύνεσης το Cine Κεραμεικός. Θα μπορούσαν να επιλέψουν κοινό χώρο και να τους έρθει και φτηνότερα... Άντε τώρα να τρέχουν συντάκτες και δημοσιογράφοι μια απο 'δω και μια από 'κει για να μάθουν τις συγκλονιστικές εξελίξεις!

Με αγωνία ολάκερη η κοινωνία αναμένει τα κονταροχτυπήματα Φώφης, Λοβέρδου και Οδυσσέα για μια θέση στην ηγεσία του (απο)κόμματος. Αυτή η μεγαλειώδης... ναυμαχία σε μπανιέρα θαρρούν πως θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των πολιτών.

Το Κίνημα "μπαίνω-δεν μπαίνω" στη Βουλή και ο τρισμέγιστος ηγέτης του θα συνεδριάσουν για το μέλλον τους (κυρίως) και το μέλλον του τόπου (...θα βρίσω και δεν το θέλω). Πλήθος οροθετικών γυναικών αγωνιά για μια θετική έκβαση του ονείρου του Λοβέρδου για την ηγεσία, ενώ με αγωνία αναμένεται η στάση Διαμαντοπούλου. Δεκάδες φωτοτυπάδικα θα μείνουν ανοιχτά για να τυπώσουν σε χιλιάδες αντίτυπα την ομιλίας της και να τη μοιράσουν σε σχολεία. Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ετοιμάζει Δούρειο Ίππο σε πράσινο χρώμα και σένα με ήλιους, ενώ η Φώφη παλεύει για την ενότητα των ελαχίστων που απέμειναν...

 Την ίδια ώρα στο Cine Κεραμεικός θα πραγματοποιείται το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ (Ω! Ναι! Υπάρχει τέτοι κόμμα). Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, ο Φώτης Κουβέλης θα παραδώσει στο κόμμα του όλα τα άδεια τενεκέδια κόκκινης μπογιάς, με τα οποία τραβούσε κόκκινες (συνετές και αριστερές) γραμμές στη συγκυβέρνηση των μνημονίων και όλοι μαζί θα αναρωτηθούν γιατί η κοινωνία τους γύρισε την πλάτη, σε αυτό το βαθύ αυτοκριτικό τριήμερο.

ΥΓ.: Για να είμαστε και λίγο σοβαροί, ενώ εμείς θα παρακολουθούμε τη διαπραγμάτευση για το μέλλον της χώρας, ελπίζουμε πασόκοι και δημαρίτες να καταλήξουν τουλάχιστον σε μια αξιόπιστη απάντηση για το... φύλο των αγγέλων
===================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου