Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ


Πηγή:
7/11/2014

Τό πε τό πε ο Χαρδούβελης «η ελληνική κυβέρνηση περιμένει ότι το ΔΝΤ θα συνεχίσει να έχει ρόλο στην ενδιάμεση περίοδο περιορισμένης εποπτείας.» Σε απλά ελληνικά  …Όχι μόνο δεν θα γίνει η μεγάλη έξοδος από τα μνημόνια αλλά θα μας φορέσουν ακόμη μεγαλύτερο φέσι!!!

Το λυπηρό είναι ότι στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία ήρθε η Ευρώπη  να την καταργήσει … Αποφασίζουν και μας διατάζουν πλέον οι Μερκοσόιμπλε!!!

Τις διαταγές δε, τις δίνουν απροκάλυπτα… Η τελευταία τους επιταγή είναι να μας δουν να συρόμαστε σε μεγαλύτερο αδιέξοδο. Για να το καταφέρουν επιβάλουν και νέο μνημόνιο και αυτή τη φορά μας μηνύσανε ότι θα είναι με πολύ σκληρό καθεστώς επιτήρησης διότι δεν ήμασταν καλά παιδιά!!!

Απειλούν δε το Σαμαρά  ότι, εάν δεν συμμορφωθεί η κυβέρνηση, ο έλεγχος του Νοεμβρίου θα μετατραπεί σε εφιάλτη, με άνοιγμα ακόμη και του ασφαλιστικού.

Λογικό είναι να του έρθει ντουβρουτζάς…Άντε τώρα να μαζέψει τα περί εξόδου της χώρας από τα μνημόνια και τα άλλα ωραία τσιτάτα που έχει πει!!!

Εν τω μεταξύ στο Μέγαρο Μαξίμου όλοι έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους και δεν ξέρουν πώς να το μαζέψουν και μετά να μας το σερβίρουν με τρόπο… Μα κύριοι η επικοινωνιακή σας πολιτική είναι αξιοθρήνητη…Πέφτετε συνεχώς από το ένα φιάσκο στο άλλο και μετά μιλάτε και για Εθνική συναίνεση. Μα για ποιο λόγο αγαπητοί μου!!! Για να τα κάνετε ακόμη πιο… φτου κακά.

===================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου