Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΣΜΑΤΑ


του Θανάση Καρτερού
Έκανε ένα λαθάκι προχθές ο υπουργός Δικαιοσύνης όταν δήλωσε ότι η δικογραφία για τα υποβρύχια κλέη στον Σκαραμαγκά έφτασε στη Βουλή στις 2, ή στις 3 του Ιουνίου.

Του τράβηξαν το αφτί εκ των υστέρων και δήλωσε ότι πρωτοκολλήθηκε στις 4 Ιουνίου, την ημέρα δηλαδή που έκλεισε η Βουλή, άρα έκλεισε μαζί της και η υπόθεση, άρα λάδι οι εμπλεκόμενοι υπουργοί. Μπαλώθηκε κουτσά - στραβά το πράγμα, αλλά αποδείχτηκε μπουμπούνας ο υπουργός: Βρε χριστιανέ μου, τόσος κόπος έγινε για να παραγραφούν τα πάντα με το κλείσιμο της Βουλής, κι εσύ πας και τα μπερδεύεις με τις ημερομηνίες;

Μπουμπούνας αποδείχτηκε και εν συνεχεία, από άλλη άποψη όμως. Γιατί μπουμπούνισε ότι έκαναν λάθος οι εισαγγελείς, διατυπώνοντας στην επίμαχη δικογραφία την άποψη για στοιχεία "περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης" των Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου. Είπε κάτι νομικίστικα εκεί πέρα, αλλά το γεγονός παραμένει. Η ημερομηνία ήταν λάθος, οι εισαγγελείς έκαναν λάθος, άρα οι μόνοι που τα έκαναν σωστά είναι ο Βενιζέλος και ο Παπακωνσταντίνου. Ο πρώτος, μάλιστα, όχι μόνο τα έκανε σωστά, αλλά εξακολουθεί να τα κάνει σωστά σε κοινή θέα και σε μια εργώδη προσπάθεια να σώσει τη χώρα και να αναστηλώσει την Κεντροαριστερά.
Τελικώς ο μπουμπουνισμός του Αθανασίου αποδείχτηκε και στον ηθικοπλαστικό επίλογο της Ιστορίας. Όταν μπουμπούνισε το ωραιότατο ότι ήθελε να έρθει η δικογραφία στη Βουλή για να δεχτεί πλήγμα η αξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ. Εντάξει δηλαδή όσοι κράτησαν στα συρτάρια τους τη δικογραφία μέχρι να κλείσει η Βουλή. Εντάξει και μια χαρά κι όσοι οργάνωσαν το πράγμα ώστε να ξεμπλέξει ο Βενιζέλος τους. Εντάξει κι ο ίδιος ο Αθανασίου που για κάνα δυο μήνες την είχε τη δικογραφία στο μαξιλάρι του και αναρωτιόταν to be or not to be. Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι εντάξει και το γλίτωσε δυστυχώς το πλήγμα στην αξιοπιστία του, επειδή έκλεισε η Βουλή.

Ε, μετά από αυτά έπεσαν και οι σχετικές στρακαστρούκες από τον του ΠΑΣΟΚ Ρήγα και τον του ΠΑΣΟΚ Τριαντάφυλλο. Που τραμπούκισαν αγρίως την Κωνσταντοπούλου και τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τολμούν να αμφισβητούν τον Βενιζέλο και τον Αθανασίου. Εμ γα@ούν, εμ σκούζουν, που μονολογούσαν οι παλιοί. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για τον Αθανασίου. Αυτός απλώς μπουμπουνίζει...


Πηγή:Εφημερίδα "Αυγή"-21/6/2014
====================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου