Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ή Η Ν.Δ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ


Από το Σαμαρικό

ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ... 
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Νο 1 
ΤΟΥ «antinews» ΒΑΣΙΛΗ ΖΗΣΗ (FAKTOR-X) 

Όπως λέει και ο παιδικός μου φίλος , ο Σπύρος, η Δημοκρατία είναι σαν το σεξ. Ένας είναι μοναρχία, δύο είναι στείρος δικομματισμός. Από τρεις και πάνω δικαιώνεται ο λαός.

Οπότε μην παραπονείστε με την συγκυβέρνηση. Βρισκόμαστε σε πορεία δικαίωσης. Που θα πάει, θα βρεθεί κι ένας τρίτος για να συγκυβερνήσουν και να δικαιωθούμε κι εμείς.

“Χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, αλλά δεν σπάει, ούτε ο τοίχος», λέει επίσης ο Σπύρος. Αυτό λέγεται αδιέξοδο. Όπως το να αγωνίζεσαι μια ζωή για τις ιδέες του Σαμαρά και στο τέλος να σε εκπροσωπεί στην Ελλάδα η...Βούλτεψη και στην Ευρωβουλή ο ...Κύρτσος.

Μάλλον κάποιο λάθος πρέπει έγινε στην μετάφραση του μηνύματος των εκλογών από τον πρωθυπουργό.

Πως αλλιώς να εξηγήσεις μια κυβέρνηση που μόνο ιλαρότητα προκαλεί; Να φανταστείτε ότι γελάω ακόμα με το σχόλιο που διάβασα εκείνη την ημέρα εδώ στο antinews: «Πλάκα έχει η κυβέρνηση που ανακοίνωσε η Βούλτεψη, πότε θα ανακοινώσουν και την κανονική;»

Κάποτε γράφαμε : «Η καθεστωτική πολιτική του ΠΑΣΟΚ αντιπαλεύεται μόνο με κοινωνικό μέτωπο». Και φτάσαμε σήμερα να είναι αντιπρόεδρος μιας κυβέρνησης Σαμαρά ο Βενιζέλος, ενώ στενοί συνεργάτες του (του Σαμαρά) εργάζονται για την συνένωση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ.
Δύο φορές η ΝΔ κυβέρνησε σαν πασοκικό κακέκτυπο επειδή δεν μπορούσε να υπερβεί το πράσινο κομματικό κράτος που παραλάμβανε (Μητσοτάκης-Καραμανλής). Τώρα συμβαίνει κάτι πιο δραματικό : Γίνεται η ίδια ΠΑΣΟΚ για να παραμείνει στην εξουσία.

Κάποτε γράφαμε επίσης (πόσα χρόνια πέρασαν άραγε από τότε;) ότι στηρίξαμε τον Σαμαρά για ηγέτη της ΝΔ, κόντρα σε προσωπικές πολιτικές πεποιθήσεις για το κόμμα αυτό, επειδή πιστεύαμε ότι αποτελούσε την τελευταία ελπίδα για την πατρίδα. Σε αντίθεση με τη Ντόρα που εκπροσωπούσε την καταστροφή της.
Και φτάσαμε να ξαναδούμε τη Ντόρα σε μια ταπεινωτική για τον Σαμαρά επιστροφή στη ΝΔ, να συζητιέται για Επίτροπος στην ΕΕ, τον αδελφό της σημαίνοντα υπουργό της κυβέρνησης και τον γιο της περιφερειάρχη της ΝΔ.
Και - το κερασάκι στην τούρτα- το δημιούργημα της Αγίας Οικογένειας, Σοφία Βούλτεψη, εκπρόσωπο της ΝΔ !!!

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα φτάναμε εδώ μετά την σαρωτική νίκης του Α. Σαμαρά το 2009 κόντρα στις βαρονίες και την διαπλοκή; Ποιος θα φανταζόταν ότι θα πετάγονταν στα σκουπίδια σαν παλιόχαρτο η λαϊκή εντολή που δόθηκε τότε από την βάση της ΝΔ στον σημερινό πρωθυπουργό για πραγματική αλλαγή και καταδίκη των νοσηρών νοοτροπιών του παρελθόντος;

Δεν θα σταθώ στις οικονομικές επιτυχίες του Πρωθυπουργού. Τα γράψαμε και τα ξαναγράψαμε αυτά, αλλά δεν απέτρεψαν ούτε την εκλογική ήττα, ούτε τη σημερινή διαφαινόμενη καταστροφική πορεία. Ένα μόνο θα πω κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Ο Σαμαράς πρέπει να ξαναγίνει ο Σαμαράς που ξέραμε όχι μόνο επειδή αυτό είναι απαραίτητο για την παράταξη, αλλά επειδή δεν υπάρχει άλλος να σώσει την Ελλάδα. Και για να ξαναγίνει ο Σαμαράς που ξέραμε πρέπει να αρχίσει τις εκκαθαρίσεις από το άμεσο περιβάλλον του. Ξέρει αυτός...από εκείνους που θα τον εγκαταλείψουν πρώτοι.
====================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου