Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟΣ:ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΔΙΚΑ

ΓΡΑΦΕΙ:Ο ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟΣ




Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κεδίκ Ογλού, φοβούμενος τώρα που άλλαξε ο χρόνος μην μας κατσικωθεί κανας Σύριζα, είπε ότι η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές αλλά σταθερότητα- άλλωστε είναι γνωστό ότι μόνο η εξουσία έχει το απόλυτο προνόμιο της κάλπης- και κατηγόρησε τον Σύριζα ότι φταίει για όλα. Για τους σεισμούς, τους  καταποντισμούς, τα τσουνάμια, τα πυρηνικά, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, την εξαφάνιση των ειδών, των πολιτισμών, την τρομοκρατία, τις αυτοκτονίες, τους θανάτους από μαγκάλια, τους καύσωνες, τους παγετούς, για τα πάντα αλλά και για τα κοάλα. Για όλα. Για τον Κεδίκ Ογλού ο Σύριζα είναι το προαιώνιο κακό που πολιτικοποιήθηκε: Σταύρωσε τον Χριστό, δολοφόνησε τον JFK, τάραξε τους κύκλους του Αρχιμήδη, έκανε το ολοκαύτωμα και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έδωσε και το κώνειο στον Σωκράτη. Το έψαξα και βρήκα μερικά ακόμα καταστροφικά επεισόδια.
1. Για το Big Bang: Κανείς δεν ξέρει τι γινόταν πριν τη μεγάλη έκρηξη εκτός του Σαμαρά που κατά δήλωσή του συνομιλεί με τον θεό. Μέχρι που μπλέχτηκε στα χέρια του θεού ο Σύριζα και τινάχτηκαν όλα στον αέρα. Και πως θα γινόταν διαφορετικά, αφού ως γνωστόν η αριστερά πολυδιασπάται, εξ’ ου και η διάσπαση της μοναδικότητας. Για να προλάβουν το κακό τα νεοφιλελεύθερα ιερατεία εφάρμοσαν την θεωρία του Big Bank, της Μεγάλης Τράπεζας και τα κατάφεραν θαυμάσια. Πρώτα αντικατέστησαν τον δημιουργό με τραπεζίτη και έπειτα τους πρωθυπουργούς  των χωρών με κατά τόπους τραπεζίτες. Από τότε το βιοτικό επίπεδο του ανθρώπινου είδους συρρικνώνεται ραγδαία, σε αντίθεση με τα τραπεζικά γκισέ που φουσκώνουν σε σημείο Big Bang.
2. Για τα Σόδομα και τα Γόμορα: Εκεί βασίλευε κάποιος Μπενί Ιζέλ, υπήρχε μεγάλη διαφθορά, μέχρι που οι gay κάτοικοι ψήφισαν Σύριζα και οι δύο πόλεις έγιναν στάχτη και μπούρμπερη από μνημονιακούς αγγέλους. 
Κάποιος Λωτ που είχε μέσον τον Αβραάμ την κοπάνισε, αφού πρόσφερε τις δύο παρθένες κόρες του στους κατοίκους. Ο Λωτ ευχαρίστησε τον Αβραάμ για την σωτηρία του και ο Αβραάμ ανταπέδωσε. Από εκεί προέρχεται η αγγλική φράση «Thanks a lot”, ευχαριστώ κάποιον Λωτ.   
3. Για την άλωση της Τροίας: Ο Σύριζα ως γνωστόν ήταν το κόμμα του Δούρειου Ίππου και ήταν αυτός που έπεισε τους Τρώες να τον βάλουν μέσα στην πόλη τους.
Τις συνέπειες για την Τροία τις ξέρετε. Από τότε οι Τρώες και οι επίγονοί τους, οι Τροικανοί, μισούν τον Σύριζα. Αυτή η ιστορία έχει αφήσει τα αποτυπώματά της μέχρι σήμερα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι βουλευτής του Σύριζα λέγεται Δούρου προς τιμήν του Δούρειου Ίππου.
4. Για τους θησαυρούς που είναι άνθρακες: Ο Σύριζα τάζει για θησαυρούς άνθρακες ανεβάζοντας το πολιτικό θερμόμετρο που αυξάνει το μονοξείδιο του άνθρακα με αποτέλεσμα να πεθαίνουν παιδιά από ατελή καύση μαγκαλιών. Είναι αυτό που λέμε ο Σύριζα που μ(`)αγκάλιασε.  
5. Για τον κατακλυσμό του Νώε: Μετά από αλλεπάλληλες καταστροφές που οι κυβερνήσεις Σύριζα προκάλεσαν στην ανθρωπότητα, τα πράγματα ήρθαν πάλι στα ίσια τους. Αλλά οι Συριζαίοι άρχισαν πάλι τα δικά τους. Υποσχέθηκαν ότι θα βρέξει λεφτά και για πρώτη φορά στην ιστορία τους έλεγαν αλήθεια. 
Έβρεξε τόσα λεφτά που έγινε κατακλυσμός και πνίγηκαν όλοι. Ο Σύριζα Κίλλερ ξαναχτύπησε. Ο μόνος που επιβίωσε ήταν ο Νωε-φιλελεύθερος που αφού μάζεψε όλα τα λεφτά έκανε ένα καράβι που έβαλε όλα τα ζώα του μέσα. Δεν ήταν παρά μια τράπεζα (στην τράπεζα όλο νους τους) ειδών.
6. Για τον Ιούδα τον Ισκαριώτη: Ιστορικά στοιχεία αποδεικνύουν ότι το Ισκαριώτης είναι παραφθορά του Ισκραιώτη. Ο Ιούδας συνέγραφε μαζί με τον Λένιν την μπολσεβίκικη εφημερίδα «Ίσκρα» - καθόλου τυχαίο ότι το blog του Λαφαζάνη λέγεται Ίσκρα – που βασικό λογότυπό της ήταν το «από μια σπίθα θα φουντώσει η φωτιά»- και καλούσαν σε εμπρησμούς πόλεων και χωριών. Μετά ο Ιούδας πήγε στο κόμμα των αργυρίων, τον Σύριζα. 

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.




ΥΓ.1- Χάρης Τομπούλογλου (πολιτευτής της Ν.Δ, πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”, συλληφθείς για μίζα 25.000 Ευρώ): «Δεν είμαι εγώ μ@λ@κ@ς να κονομάνε όλοι οι άλλοι από δουλειές και εγώ να μην παίρνω μία».
-  Γαλάζιο πνεύμα αθάνατο, αγνή κονόμα.
 
ΥΓ.2- Μιχάλης Καρχιμάκης (Πασόκ): «Να μην χαθεί το Πασόκ στο στομάχι της Δεξιάς».
-  Τωωωωώρα; Έχει ξεκινήσει η διαδικασία της χώνεψης και πάει παρακάτω.

ΥΓ.3- Γιώργος Μουρούτης (Σύμβουλος Σαμαρά): «Παντιέρα Ρόζα, τραγουδούσαν οι νοσταλγοί του χθες ψηφίζοντας τον κ. Τσίπρα για εκπρόσωπό τους»
-Εσείς στη Ν.Δ τι τραγουδάτε; Την Ρόζα τη ναζιάρα;

ΥΓ.4. Οικονομικά από το Χάρβαρντ: «Και μην τολμήστε εσείς οι Χριστιανοί να κληρονομήσετε την “Βασιλεία των Ουρανών”, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Στουρνάρας θα σας ζητήσουν φόρο κληρονομιάς».
=============================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου