Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ:ΜΕΓ.ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ-ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΝΤΟΝ

Η Κέιτ Μίντλετον γέννησε επιτέλους χτες ένα υγιέστατο αγοράκι που ζυγίζει σχεδόν τέσσερα κιλά. Προς μεγάλη απογοήτευση των Βρετανών, το βασιλικό μωρό δεν έχει έξι δάκτυλα αλλά θεωρείται πολύ καλό σημάδι το γεγονός ότι έχει τρία αρχίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το βασιλικό ρεπορτάζ, η Κέιτ Μίντλετον γέννησε χτες επειδή είχε παίξει στοίχημα πως το μωρό θα γεννηθεί στις 22 Ιουλίου.
Ένας βασιλικός γιατρός είπε στους δημοσιογράφους πως το βασιλικό μωρό προσπαθούσε να βγει από το βασιλικό πράμα της Κέιτ Μίντλετον εδώ και τρεις ημέρες αλλά η μάνα του το έσπρωχνε μέσα, για να μην χάσει το στοίχημα.

Η Κέιτ Μίντλετον έπαιξε στοίχημα και το φύλο του παιδιού της, αφού είχε βάλει το χέρι της μέσα στο τιτί της και ψαχούλευε, με αποτέλεσμα να πιάσει το λιλί του μωρού.

Η βασίλισσα Ελισάβετ δήλωσε πως είναι ευτυχής για την γέννηση του πρίγκιπα αλλά, όταν γίνεσαι προγιαγιά, ξέρεις πως τα ψωμιά σου είναι πια λίγα, εκτός αν γκαστρώθηκες στα 12, οπότε παίζει μέχρι τα 40 να έχεις δισέγγονα.

Ο πρίγκιπας Κάρολος δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενος που έγινε παππούς, αν και το κύριο χαρακτηριστικό του παραμένει το ότι είναι λεβεντομαλάκας.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν ευτυχισμένος που έκανε τον γιο και κολλούσε χαρτονομίσματα στα κούτελα των νοσοκόμων, ενώ μετά πήγε στο μπαρ του νοσοκομείου, πλακώθηκε στα ουίσκια και έγινε ντίρλα, με αποτέλεσμα να τον πάνε για πλύση στομάχου.

Εν τω μεταξύ, μπορεί να μας τα έχουν κάνει μπαλόνια με το βασιλικό μωρό τις τελευταίες εβδομάδες αλλά είναι πολύ θετικό πως τώρα θα αρχίσουν όλες οι αγαθομούνες να γεννοβολάνε αβέρτα, αφού η αμέσως προηγούμενη μαζική τάση που υπήρχε στο γυναικείο χώρο ήταν να κόβουν τα βυζιά τους.

Οι Βρετανοί έχουν πάθει υστερία με το βασιλικό μωρό επειδή έχουν αντιληφθεί πως η Βρετανία έχει διαλυθεί και έρχεται πια στην επικαιρότητα μόνο με γάμους, γεννητούρια, βαφτίσια και κηδείες των μελών της βασιλικής οικογένειας, οπότε τώρα περιμένουν να τα τινάξει η Ελισάβετ, για να της κάνουν μια μεγαλοπρεπή κηδεία, τηρώντας πάντα το πρωτόκολλο.

Ένας ανόητος και σάπιος θεσμός, όπως ο θεσμός της Μοναρχίας, ζει και βασιλεύει ακόμα σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αυτή είναι η πιο τρανή απόδειξη πως οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να είναι ελεύθεροι. Δεν θέλουν.
========================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου