Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Γ.ΑΝΑΝΔΡΑΝΙΣΤΑΚΗΣ:ΟΤΑΝ Ο ΦΩΤΗΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΜΕΣΙ


ΟΤΑΝ Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΜΕΣΙ
Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Κουβέλης ανακοίνωσε ότι η ΔΗΜ.ΑΡ. θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση, το μεσημέρι της Κυριακής ο Βρούτσης ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να καταργήσει διά νόμου τις απεργίες, το πρωί της Δευτέρας ο Χατζησωκράτης ανακοίνωσε ότι οι ανακοινώσεις Βρούτση είναι απαράδεκτες. Είναι σαν να δίνει ασίστ ο Ινιέστα στον Μέσι, ο Μέσι να βάζει γκολ και μετά ο Ινιέστα να μαλώνει τον Μέσι επειδή έβαλε το γκολ. Ζητώ συγγνώμη από τους Μέσι και Ινιέστα που τους παρομοίασα με τους Κουβέλη, Βρούτση και Χατζησωκράτη, αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι πιο ταιριαστό με τη συμπεριφορά της ΔΗΜ.ΑΡ., που εδώ και εφτά μήνες δίνει ασίστ στον Σαμαρά και μετά τον μαλώνει επειδή έβαλε γκολ.

Καταψήφισε η ΔΗΜ.ΑΡ. τα εργασιακά, ψήφισε μετά από δύο ημέρες τον προϋπολογισμό, η κυβέρνηση Σαμαρά σώθηκε και τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσουν τα επίχειρα της σωτηρίας οι εργαζόμενοι που θα χάσουν το 10%-30% του μισθού τους. Μην ανησυχείτε όμως, αγαπητοί εργαζόμενοι. Από την Πέμπτη που θα εφαρμοστούν οι νόμοι για τα εργασιακά, τα στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ. θα φοράνε μια λευκή κορδέλα στο μπράτσο, σαν τους Γιαπωνέζους απεργούς. «Είτε βραδιάζει είτε φέγγει, μένει λευκό το γιασεμί».

Αποδοκίμασε η ΔΗΜ.ΑΡ. ναζιάρικα τις βαρβαρότητες του Δένδια, τις επιστρατεύσεις του Χατζηδάκη και του Μουσουρούλη, την απεργοκτόνο παρέμβαση του Βρούτση και αμέσως μετά εδήλωσε ότι στηρίζει ολοψύχως τον Στουρνάρα και το αναπτυξιακό του σχέδιο. Έλα μου όμως που το αναπτυξιακό σχέδιο του Στουρνάρα εμπεριέχει τη βαρβαρότητα, τις επιτάξεις και τον θάνατο της απεργίας. Στηρίζοντας τον Στουρνάρα, στηρίζεις εν γνώσει σου όλο το πακέτο, τουτέστιν τον Δένδια, τον Χατζιδάκη, τον Βρούτση, τον Μουσουρούλη. Που τύφλα να 'χουνε τα πακέτα του Unabomber.

Ο Κουβέλης δεν θα έχει καλά ξεμπερδέματα, και τούτο με λυπεί βαθύτατα, κυρίως επειδή θα ξοδέψω τη μισή μου περιουσία σε σαμπάνιες. Δεν αναφέρομαι μόνο στη δημοσκόπηση της Public Issue που δείχνει ότι το 45% των σημερινών ψηφοφόρων της ΔΗΜ.ΑΡ. θεωρεί ότι το κόμμα βρίσκεται σε λάθος κατεύθυνση. Υπονοώ και το ενθουσιώδες άρθρο του Μπίστη «Στουρνάρα γερά», με το οποίο υπέδειξε τον υπουργό Οικονομικών ως τον μελλοντικό ηγέτη της Κεντροαριστεράς. Καταλάβατε, κ. Φώτη μας; Μόλις ολοκληρώσετε την αποστολή σας, θα σας πετάξουν σαν στυμμένη λεμονόκουπα και θα φέρουν έναν ιλουστρασιόν τεχνοκράτη να συγκυβερνά με τον εξευρωπαϊσμένο Σαμαρά.

«Θα κυβερνάμε σαράντα χρόνια», δήλωσε ο Άδωνης Γεωργιάδης και δεν νομίζω κ. Φώτη μας ότι σας συμπεριλαμβάνει στην προφητεία του. «Έχουμε την πιο δεξιά κυβέρνηση των τελευταίων 40 ετών», δήλωσε ξανά ο Γεωργιάδης και αυτήν τη φορά νομίζω ότι συμπεριλαμβάνει και εσάς. Κύριε Φώτη μας...

========================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου