Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Θ.ΚΑΡΤΕΡΟΣ:ΠΟΥΛΗΣΟΥ ΡΕ ΦΩΤΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου τον χαρακτήρισε alter ego του Τσίπρα, με αφορμή τη δήλωσή του ότι η ΓΕΝΟΠ θα αντισταθεί με όλα τα νόμιμα μέσα στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.
Alter ego του Τσίπρα ή όχι πάντως, ο Κεδίκογλου έχει ένα δίκιο: ο Νίκος Φωτόπουλος, που οι κρυφοί και φανεροί φύλακες του Μνημονίου τον έχουν επικηρύξει, είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος. Κι αυτό διότι:
Πρώτον, δηλώνει μαρξιστής, δεν αποκηρύσσει το τροτσκιστικό του παρελθόν και επιμένει σε αντιλήψεις -άκουσον, άκουσον- για μια δίκαιη κοινωνία.
Δεύτερον, υπήρξε κορυφαίο συνδικαλιστικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και τόλμησε να καταγγείλει το επί τρεις δεκαετίες κόμμα του, όταν αυτό αναδείχτηκε σε κινητήρια δύναμη του Μνημονίου.
Τρίτον, δεν δέχτηκε και δεν καταδέχτηκε να μεταπηδήσει από τον συνδικαλισμό σε βουλευτικά αξιώματα και υπουργικές καρέκλες, όπως τόσοι και τόσοι συνάδελφοι και σύντροφοί του. Και το χειρότερο; Ακόμα δεν δέχεται.
Τέταρτο και το πιο ενοχοποιητικό απ' όλα: Είναι κάθετα και αδιαπραγμάτευτα αντίθετος με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. Και στον καλό τσαμπουκά μιας εξουσίας που αποφασίζει να πουλήσει και να ξεπουλήσει δημόσια περιουσία, αυτός αντιτάσσει τον κακό τσαμπουκά του συνδικαλισμού που αρνείται να πουλήσει και να ξεπουλήσει την ψυχή του και τους καταναλωτές.
Η επικινδυνότητά του γίνεται ακόμα πιο φανερή αν συνυπολογίσει κανείς ότι αρνείται να πει κακό λόγο για το ΣΥΡΙΖΑ, μένει σε ένα διαμέρισμα εβδομήντα τετραγωνικών, λαμβάνει 1.500 ευρώ τον μήνα από τη ΔΕΗ, και παρά το γεγονός ότι δεκάδες λαγωνικά της μάχιμης δημοσιογραφίας ερευνούν τη ζωή του, δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα τίποτε το μεμπτό ούτε στα οικονομικά του ούτε στα οικονομικά των κουμπάρων του.
Φυσικά, η αλήθεια αυτή δεν εμποδίζει τον Κεδίκογλου και τους ομοίους του να επιμένουν ότι ο Φωτόπουλος είναι ένα σκοτεινό και αμφιλεγόμενο πρόσωπο. Με αποτέλεσμα ο τελευταίος να απαντά: Πουλημένος πάντως δεν είμαι. Και οι νοικοκυραίοι να αγανακτούν: Πουλήσου, ρε Φωτόπουλε, να ησυχάσουμε!
Α, να μην το ξεχάσουμε: Απόδειξη του σκοτεινού και επικίνδυνου ρόλου που παίζει ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ είναι ότι δηλώνει οπαδός του Ολυμπιακού και αυτοχαρακτηρίζεται γαύρος. Πράγμα που, με δεδομένο ότι το alter ego του, ο Τσίπρας, είναι σεσημασμένος βάζελος, αποδεικνύει ότι η συμμαχία τους δεν είναι μόνο αντεθνική, αλλά και ετερόκλητη...

========================================================
Κεραμιδόγατος
 ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου