Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ:"ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ"


Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης δια στόματος του Πρωθυπουργού Α. Σαμαρά ήρθαν να επιβεβαιώσουν ότι η νέα συγκυβέρνηση αποτελεί ουσιαστικά τη συνέχεια των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων, με μοναδική αλλαγή τον τρίτο «συνέταιρο».
Το μόνο «αδιαπραγμάτευτο» απ' ότι φαίνεται είναι τελικά η δέσμευσή της στην απαρέγκλιτη και σκληρή εφαρμογή του μνημονίου και των επιταγών των δανειστών, που θα αναπαράξουν τις ίδιες αποτυχημένες και καταστροφικές μνημονιακές συνταγές οι οποίες έχουν οδηγήσει τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τα μεσαία και λαϊκά στρώματα και τις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες στην εξαθλίωση.
Το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και οι ιδιωτικοποιήσεις, ακόμα και του νερού, θα είναι η «ναυαρχίδα» των μνημονιακών πολιτικών που θα εφαρμοστούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με ανυπολόγιστες συνέπειες σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Ταυτόχρονα, βέβαια, θα συνεχιστεί το ξήλωμα των εργασιακών σχέσεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Ο Α. Σαμαράς, άχρωμος, άτονος, ανούσιος και ουσιαστικά παραδομένος στα συμφέροντα των δανειστών, με τις αποψινές προγραμματικές μνημονιακές δηλώσεις απέδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο και προκλητικό τρόπο ότι τα περί «επαναδιαπραγμάτευσης» που με περίσσιο θράσος εξήγγειλαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ προεκλογικά ήταν ψέματα προς άγραν ψήφων
========================================================
Κεραμιδόγατος
 ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου