Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ο ΓΑΠ “ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ” ΚΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ BLOGS



Ο ΓΑΠ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ “ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ” ΚΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ BLOGS.

ΓΡΑΦΕΙ:Ο ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟΣ Ο ΜΑΝΤΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΣ


Διακοπές στην Καρδαμύλη έκανε ο ΓΑΠ κλείνοντας δωμάτιο στο ξενοδοχείο που κατέλυσε με το όνομα «Αναγνώστου». 

 Έτσι μου  λύθηκε και εμένα η απορία αν γύρισε από τη Σκιάθο ή έμπασε το κανό νερά και μας έμεινε. Είδα και την γνωστή φωτογραφία με την μπαντάνα στο κεφάλι, το γυαλί ηλίου και το καγιάκ θαλάσσης (πλήρης εξάρτυση, να υπήρχε και  λίγο μυαλό....) και νόμιζα ότι μας έμεινε εκεί.  

 
Μάλιστα, όπως διέρρευσε,  την κράτηση της διαμονής την  έκανε η Ολλανδέζα σύζυγος του Παπακωνσταντίνου. Ναι, του γνωστού βαψομαλλιά τσάρου από την Κοζάνη. Αυτός, που κάθε δήλωσή του έβαζε μπουρλότο σε ότι υπήρχε στην ακτίνα βολής του. Η γυναίκα του είναι αυτή που σε κάποιες συνεντεύξεις που έδωσε χαρακτήρισε του Έλληνες ανέντιμους και περίπου απατεώνες. Αντί να μαζέψει τον έντιμο άνδρα της που δήλωνε τις πισίνες γούρνες και την έντιμη πεθερά της με τα αυθαίρετά της ασχολείται με την απόκρυψη του ΓΑΠ. 

 Αυτή την στιγμή δύο άνθρωποι 
κρύβονται στην χώρα μας, ο Γ.Παπανδρέου  πρωθυπουργός της Ελλάδας και ο Ψωμιάδης, πρώην πρόεδρος της Καβάλας, ο αποκαλούμενος και «αγαπούλα». Δεν τολμά ο λαοπρόβλητος να εμφανιστεί με το όνομά του. Να το θυμηθείτε, σε λίγο θα του βρουν και σωσία. Κατά τα άλλα τους πείραξε η ανωνυμία των blogs. Εδώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας χρησιμοποιεί ψεύτικα ονόματα κάνοντας πλαστοπροσωπία, η ανωνυμία των blogs τους ενόχλησε.

Την αρχή για  την δίωξη των blogs την έκανε  ο Πάγκαλος, αυτή η οργισμένη χοληστερίνη  που έτσι
και ρίξει μια βουτιά στη θάλασσα θα μαζέψει στο  μαγιό του όλο το πλαγκτόν της Μεσογείου και την σκυτάλη την πήρε ο Μ.Παπαϊωάννου, γνωστός και μη εξαιρετέος σοσιαλιστής παλιάς κοπής. Έβαλαν και τον Μανδραβέλη (από πού κι ως πού;) μέλος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για τα blogs και το γλυκό έδεσε. Ποιόν, τον Μανδραβέλη, που βγάζει τέτοια χολή υπερασπιζόμενος το Πασόκ, που έτσι και καταπιεί το σάλιο του θα δηλητηριαστεί. Είναι ο άνθρωπος που αποκαλούσε παρακράτος και αλήτες τον λαό της Κερατέας.  



Ο Ανδρέας Παπανδρέου πατέρας του ΓΑΠ, πριν αποδημήσει εις Κύριον είχε πει: «αφήνω για κληρονομιά στα παιδιά μου το όνομά μου». Ο γιος του, ο λαοπρόβλητος ηγέτης, λες και έκανε αποποίηση κληρονομιάς και ντρέπεται να κυκλοφορήσει πια με αυτό το όνομα. 

Αλλά έτσι είναι  άμα σε φωνάζουν με πολλά ονόματα,  μπερδεύεσαι.

Η μαμά του τον  φωνάζει Γιωργάκη,

οι υποτακτικοί  του στην κυβέρνηση Πρόεδρο,

τα καθυστερημένα  του κινήματος Αρχηγό,

οι συμπατριώτες του (Αμερικάνοι)  Τζέφρυ,

και οι Έλληνες  Τσολάκογλου.

Μετά από όλα  αυτά τι σε εμποδίζει να κάνεις διακοπές και να δηλώνεις Αναγνώστου;  

Κρίμα τα παντελόνια που φοράς. 
=================================================
Διαβάστε την απάντηση του ΧΑΡΡΥ ΚΛΙΝ στον Πάγκαλο για τα blogs

http://vaspik.blogspot.com/2011/04/blogs.html


=================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου