Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΑΝ.ΛΟΒΕΡΔΟΣ:ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ.-ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ Ο ΕΙΡΩΝ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: «Ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι κυρίου ή μωραίνει Κύριος όν βούλεται απωλέσαι.»

                            23/8/2011

Γράφει: Ο Προβοκάτορας ο Είρων

Ο Ανδρέας Λοβέρδος που εξελέγη το 2000 επί κυβερνήσεων Σημίτη σύντομα δημιούργησε ένα επικοινωνιακό επιτελείο.  Συχνή αλλά όχι άσκοπη εμφάνιση στα κανάλια, άποψη επί παντός επιστητού, παιχνίδι  φιλολαϊκό ωθούσαν όλο και πιό ψηλά τον φιλόδοξο και αριβίστα υπουργό.  Στη μάχη της διαδοχής δείχνει γιά πρώτη φορά ότι θέλει να ξεκόψει από το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ.  Πρωτοπαλίκαρο του Βενιζέλου, βρίσκει την ευκαιρία να οικοδομεί το δικό του προφιλ με τις συχνές καθημερινές εμφανίσεις του στα τηλεοπτικά παράθυρα.
Τον Οκτώβριο του 2009 όταν σχηματίστηκε η καινούργια κυβέρνηση ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέλαβε το
Υπουργείο Εργασίας.  Στην αρχή, νόμιζες ότι ο G.A.P. ήθελε να υποτιμήσει τον ανερχόμενο έως τότε πολιτικό.  Ομως δεν ήταν έτσι.  Ο κος Λοβέρδος έπρεπε να παίξει τον κυρίαρχο ρόλο στην περιθωριοποίηση των εργαζομένων και στο ξόφλημα των γραμματίων που είχαν αναλάβει έναντι των ισχυρών.  Διάλυση του εργατικού δικαίου (με πολύ πόνο στ΄αλήθεια!), κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων (μάτωνε η ψυχή του!), μείωση του κατώτερου μισθού και διάλυση του 8ωρου (έπεσε στα βαριά γιά ν΄ανακουφίζει τον πόνο του!) και όλη εν γένει την κατεδάφιση του κοινωνικού εργατικού κράτους.  Η δικαιολογία του ήταν ιερή.  Αν δεν τα άλλαζε όλα αυτά οι άνεργοι θα έφταναν το 1.000.000 (αλήθεια τώρα  που έφυγε από το Υπουργείο εργασίας ρωτάει το έργο του τι αριθμό ανέργων έχει φτάσει;).

Ο άνθρωπος που μισούσε τους εργαζόμενους στον πρώτο ανασχηματισμό έσυρε τα ταλαιπωρημένα και κουρασμένα  βήματά του με πόνο ψυχής στο Υπουργείο Υγείας.(Έτσι βγήκαν τ αναλγητικά από την λίστα φαρμάκων των ταμείων). Αλλες τεράστιες επιτυχίες συνοδεύουν το έργο του.  Διαγραφή φαρμάκων από τις λίστες των ταμείων, αντίγραφα φαρμάκων στα νοσοκομεία, κλείσιμο κλινικών , σύμπτυξη νοσοκομείων μερικά από το θεάρεστο έργο Του.  Κάθε φορά που σχεδιάζε ένα μέτρο το επιτελείο του με μεγάλη δεξιοτεχνία Του κανόνιζε και την ανάλογη τηλεοπτική προβολή.  Με λόγια τρεμάμενα από πίκρα, με ύφος λυπημένο να σου σκίζει τα σωθικά, με ρυτίδες πόνου στο μέτωπο (ως νέος Ξανθόπουλος της πολιτικής σκηνής) να προσπαθεί να εξηγήσει τα ανεξήγητα.

Αλλά δεν υπάρχει σταματημός.  Ο φιλόδοξος αλλά και αριβίστας υπουργός τελευταία την είδε «Δημιουργός».  Αποφασίζει στην
επιτροπή μεταμοσχεύσεων ότι «Αυτός» θα διαθέτει το σώμα μας.  Η χώρα μας θα κατακτήσει την παγκόσμια πρωτοτυπία.  Υπουργός αποφασίζει γιά την αυτοδιάθεση του σώματος του καθενός μας.  Θα είμαστε λέει εν δυνάμει δότες οργάνων.  Δηλαδή τραυματίστηκες σοβαρά, δεν υπάρχει ελπίδα.  Ευθανασία!! Τα όργανά σου γιά τον συνάνθρωπό σου.  Θεάρεστη πράξη.  Μόνο που δεν μας μιλάει γιά τιμές.  Γιατί είναι ηλίου φαεινότερο ότι το εμπόριο που θα ανθίσει θα είναι μεγάλο (είναι πολλά τα λεφτά Κούλα!). Γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις περιπτώσεις αυτές που άνθρωποι επανήλθαν έπειτα από χρόνια κομματώδους κατάστασης (απαγορεύεται το δικαίωμα στην ελπίδα). Αν θέλεις να μην είσαι δότης θα πρέπει να κάνεις αίτηση.  Σκεφτείτε να έχετε ένα ατύχημα, να σας μεταφέρουν χωρίς αισθήσεις στο νοσοκομείο να μην έχετε την κάρτα μή δότου ποιός θα σεβαστεί την επιθυμία σας να μη γίνετε δότης.  Ή ανάποδα αν χρειαστείτε εσεις μεταμόσχευση.  Το πιθανότερο είναι να ακούτε ότι δεν υπάρχει συμβατό μόσχευμα μέχρι να αφήσετε τον μάταιο τούτο κόσμο τιμωρούμενος γιά το δικαίωμά σας στην αυτοδιάθεση.


Οι εκπρόσωποι της Αρχιεπισκοπής, σύμφωνα και με όσα επαγγέλονται ορθώς αποχώρησαν από αυτή την επιτροπή.  Το σωστό είναι να δηλώνει μόνο όποιος επιθυμεί να είναι δότης οργάνων και όχι οι υπόλοιποι.  Ας μη κερδίσουν και από τα ζωτικά μας όργανα οι νταβατζήδες και οι κερδοσκόποι.  Επειδή ένας υπουργός έχει χάσει τον έλεγχο και νομίζει ότι υποκαθιστά τον δημιουργό του Σύμπαντος, τον Θεό.
Ελπίζουμε σοβαρά αυτή την φορά να δούμε και τους δικαστές να ορθώνουν το ανάστημά τους και να βάζουν τέλος σ΄όλη αυτή τη φρενίτιδα που διακρίνει τον κο υπουργό.
Σίγουρα είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι μέλη αυτής της κυβέρνησης θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη γιά τα έργα τους.  Εβλαψαν και συνεχίζουν να βλάπτουν το δημόσιο συμφέρον. Αξιότιμε κε υπουργέ δεν ξέρω αν

χωράτε όλοι σε ένα ελικόπτερο.  Κάποιοι θα μείνουν πίσω και θα λογοδοτήσουν και γι αυτούς που θα έχουν φύγει.  Συνέλθετε τώρα.  Προλαβαίνετε.

Υ.Γ.1 Η φήμη ότι οι εκπρόσωποι της Αρχιεπισκοπής αποχώρησαν γιατί τους ζητήθηκε να αντικατασταθούν οι λέξεις Θεός και Κύριος από τα ιερά βιβλία και το λειτουργικό της εκκλησίας με τις λέξεις Ανδρέας Λοβέρδος ελέγχεται ως ανακριβής.

Υ.Γ.2 «Οι αντιπρόσωποι δεν συμφώνησαν με την πρόταση να εορτάζεται ο νέος μεγαλοδύναμος στις 25 Δεκεμβρίου με εθνική αργία μετατοπίζοντας τα Χριστούγεννα σε άλλη ημερομηνία.

Προβοκάτορας ο Είρων
===========================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου