Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ Ο ΕΙΡΩΝ-ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ .. ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

  What a genius!!! This boy is very clever (έτσι για ν΄ανέβω και στην εκτίμηση της Αννούλας. Γιατί κυρ’ Αννα μας, ας γράφω εγώ, και το Lower πήρα στον καιρό του και το proficiency. ΄Αλλο τώρα που δεν βρέθηκα στο εκσυγχρονιστικό μπλοκ να τα κάνω practice τα ρημαδοεγγλέζικα γιά να βρεθώ και με πτυχίο πυρηνικής Φυσικής). Και επανέρχομαι για το τρομερό αγόρι που μας “κυβερνάει”, λέμε τώρα...
Καλέ για τον G.A.P. λέω, ποιον G.A.P.; τον Τζέφρυ, ποιόν Τζέφρυ; έλα μου τώρα τον Γιωργάκη και σταματάω να απαντώ σε ερωτήσεις που αρχίζουν με ποιός;
Το παλικάρι μας ήθελε να πάει διακοπές αλλά φοβόταν τους χιλιάδες fans που καιροφυλακτούσαν να μάθουν τόπο, μέρα και ώρα αναχώρησης. ΄Ενα πράγμα δηλαδή σε Madonna να το πώ, σε Sakis Rouvas; θα δείξει.
Εχοντας κάνει τον απολογισμό δύο χρόνων στην εξουσία (άραγε έχει πάρει πρέφα τι έχει συμβεί στην χώρα;) και αναγκασμένος να μιλήσει και στην ΔΕΘ είπε να πάρει των οματιών του να φύγει από την πόλη που μένει, εκεί που οι άνθρωποι, γεμάτοι αχαριστία, δεν αναγνωρίζουν τι έχει κάνει γι αυτούς και με την συμπεριφορά τους τον πληγώνουν. 
Σκέφτηκε να φορέσει καπαρντίνα με σηκωμένο γιακά, μαύρα γυαλιά και να βγεί νύχτα τοίχο-τοίχο γιά να φύγει από το άστυ (το είχε δει και σε ταινίες που είχαν θέμα τον πόλεμο και πολύ του άρεσε). Βέβαια ο ίδιος θα προτιμούσε κουκούλα στο κεφάλι, με 2 τρύπες στα μάτια ίσα για να βλέπει (είχε κλάψει με το ρόλο του δοσίλογου όταν είχε για πρώτη φορά δει την υπολοχαγό Νατάσα).
Εκεί ο φον-Παπακωνσταντίν παρενέβει και του είπε οτι θ΄ αλλάξουμε ταυτότητα με άλλο όνομα. Κι έτσι βάλθηκαν οι μυστικοί να του αλλάξουν ταυτότητα και ένα μήνα του έκαναν φροντιστήριο για να μάθει το νέο όνομά του “Αναγνώστου”.
Κι έτσι βρέθηκε στην Καρδαμύλη με το όνομα Αναγνώστου. Αλλά δεν υπάρχει τέλειο σχέδιο. Ο ξενοδόχος τον κατάλαβε αμέσως μόλις έφτασε γιατί μπήκε στο ξενοδοχείο κρατώντας το κανό του στα χέρια. Κι όταν ο ξενοδόχος έτρεξε να τον προϋπαντήσει προσφωνώντας τον με το πραγματικό του όνομα του είπε: “θές κι εσύ φροντιστήριο ένα μήνα!”
 Κι αφήνοντας την σάτιρα ας δούμε και τα σοβαρά.
Είναι εντελώς ανήθικο ο πρωθυπουργός της χώρας να κυκλοφορεί στη χώρα μέσα με άλλο επώνυμο. Εδώ σημαίνει ότι ζεί σε πανικό γνωρίζοντας ότι έχει διαπράξει εγκλήματα κατά της χώρας και του λαού της. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Ως σήμερα οι πρωθυπουργοί περπατούσαν ανάμεσα στον λαό που διοικούσαν ακόμα κι αν έπρεπε να αντιμετωπίσουν πολιτικούς αντιπάλους. Ποτέ δεν κρύφτηκαν. Εδώ τι έχουμε;


Στρουθοκαμηλισμούς;  H στρουθοκάμηλος σκάβει ένα λακκο και βάζει το κεφάλι της μέσα για να
 αντιμετωπίσει τοv όποιο κίνδυνο, πιστεύοντας ότι όπως δεν βλέπει αυτή τον εχθρό έτσι και ο εχθρός της δεν θα μπορέσει να τη δει. Πίστευε λοιπόν ο G.A.P., ότι με το όνομα Αναγνώστου, φτάνοντας εκεί δεν θα γινόταν αντιληπτός; Ή φοβόταν πως αν διέρρεε η πληροφορία ότι θα κάνει διακοπές στην Καρδαμύλη οι Έλληνες θα μετακόμιζαν εκεί για να τον αποδοκιμάσουν ; Είναι τουλάχιστον αστεία να τα πιστεύουμε.
Απλά πρωθυπουργός που αλλάζει το επώνυμό του για να μετακινηθεί έχει προ πολλού τελειώσει. Σηκωθείτε από την καρέκλα σας και προκηρύξτε εκλογές να δούμε τι θα κάνουμε.
Και που είστε; Τώρα που θα φύγετε οριστικά μην πάρετε το όνομα Τριανταφυλλίδης. Σας πρόλαβε κάποιος άλλος 47 χρόνια πριν. 

  Καληνύχτα κύριε ...... Αναγνώστου (Έτσι ίσως να μην σας αναγνωρίσει ούτε ο ιστορικός του μέλλοντος.)
ΥΓ 1. “ Η σωστή εξήγηση είναι ότι ταξίδεψε και έκανε διακοπές με το όνομα Αναγνώστου για να γλιτώσει το τεκμήριο διακοπών στη φορολογική του δήλωση από τον Μπένυ. Και φοροφυγάς ατιμούτσικο;
 ΥΓ 2. Άσχετο: Τι ανταλλάγματα δώσαμε στον Ερντογάν για να επιστρέψει τις περιουσίες των Ελλήνων που είχαν δημευτεί απο το 1936; Τώρα σύντομα δεν θα το μάθουμε. Πάντως μονομερής πράξη δεν είναι. Άραγε κρατήσαμε λίγη γη, λίγο αέρα και για μας ή δώσαμε ό,τι πήραμε απο το 1821;
Την καθαρά Δευτέρα, για να πετάξουμε αετό θα πρέπει να πάρουμε άδεια απο το στρατηγείο της Σμύρνης;
 ΥΓ 3. Μήπως άλλαξε επώνυμο για να μη μαυρίζει ιστορικά περισσότερο το δικό του;.


                 Προβοκάτορας ο Είρων


=================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου