Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ "ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


πηγή:


Γ. Ραγκούσης: Η αναμενόμενη "μεταγραφή" για τον ΣΥΡΙΖΑ



"Το εν λόγω ερπετό (κι όχι μόνο αυτό) της παρακμιακής πολιτικής σκηνής και των εργολάβων, που ακούει στο όνομα Ραγκούσης, εν όψει της επικείμενης καταβαράθρωσης του ΣΥΡΙΖΑ, σπεύδει να προσφέρει υπηρεσίες υποστύλωσης στο καταρρέον δωσιλογικό μόρφωμα του Τσίπρα, ψάχνει δηλαδή να βρει καινούργια μνημονιακή φωλιά, μήπως και (ξανα) μασήσει κάτι, από το λουφέ της κατοχικής εξουσίας".

Τα παραπάνω έγραφε σε περασμένη ανάρτηση του ιστότοπου μας ο askourdoulakos. Και φαίνεται πια ότι είναι
ζήτημα χρόνου να ανακοινωθεί επίσημα η αναμενόμενη"μεταγραφή" Ραγκούση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Κάνουμε την εκτίμηση αυτή με δεδομένο την προβολή που έχει σήμερα, από ιστοσελίδες που πρόσκεινται στο κυβερνητικό κόμμα η παρουσία του Γ. Ραγκούση, σαν ομιλητή -μαζί με Τζανακόπουλο και Δανέλλη- σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, "για την ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων".
Μια εκδήλωση δηλαδή οργανωμένη ουσιαστικά από τον ΣΥΡΙΖΑ.



Να χαίρονται, λοιπόν, το νέο τους απόκτημα στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εμείς σαν προβοκάτορες που είμαστε να θυμίσουμε με την αρχική φώτο τι έλεγε στο πρόσφατο παρελθόν ο "κηπουρός του Γιωργάκη" για τον σημερινό πρωθυπουργό, όσο για το ποιόν του κ. Ραγκούση να παραθέσουμε μια περασμένη ανάρτησή μας.



====================================================================
Ο Γ. Ρακούσης, η βίλα του, και η οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει

Του Γ. Γ.


Κάποιος διανοούμενος –μου διαφεύγει το όνομα του- είχε πει ότι  «και το γελοίον έχει τα όρια του πέρα από τα οποία καθίσταται συμπαθές». Αυτή η ρήση μου ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας σε δημοσίευμα  Κυριακάτικης φυλλάδας –στο «Πρώτο Θέμα»- την δήλωση του Γ. Ραγκούση ότι «έχτισε με την δουλειά του» μια υπερπολυτελή βίλα την οποία νοικιάζει 2.000 ευρώ την μέρα!!!

Τα μόνο λεφτά που έβγαλε «με τον ιδρώτα του» ο Γ. Ραγκούσης ήταν όταν είχε ένα μαγαζί GOODYS –από κει προήλθε και το «μπιφτεκάς της Πάρου» όπως αποκαλούσαν σκωπτικά τον Γ. Ραγκούση, αρκετοί πρώην συνάδελφοι του-.

Έλαχε εκεί να κάνει διακοπές ο Γ. Παπαπανδρέου με τον Γιώργο Νταλάρα. Εκεί ο αοιδός γνώρισε στον ΓΑΠ τον ξάδελφο της γυναίκας που τύχαινε παράλληλα να είναι παιδί του ΠΑΣΟΚικού κομματικού σωλήνα.
Μόλις στα 29  του χρόνια ο Γ. Ραγκούσης είχε αναλάβει διευθυντής σε δημόσιο οργανισμός (στο Κέντρο Ερευνών και θέματα ισότητας 1992-1995), αργότερα υπήρξε και πάλι κρατικοδίαιτος σαν σύμβουλος του επιτρόπου Χρ. Παπουτσή 1995-1998 και αφού θήτευσε για δυο τετραετίες δήμαρχος Πάρου μετά την γνωριμία του με τον ΓΑΠ βρέθηκε σε επιτελικές θέσεις που ούτε στον ύπνο του δεν μπορούσε να τις φανταστεί. Σαν γραμματέας του ΠΑΣΟΚ πρώτα και σαν υπερυπουργός- συντονιστή μετέπειτα.

Με τέτοια προϋπηρεσία λογικό δεν είναι ο Γ. Ραγκούσης να φτιάξει μια τέτοια βίλα;
Το δημοσίευμα της φυλλάδας που δημοσιεύεται η είδηση δεν μας λέει πόσο κοστίζει η βίλα, -αρκείται να παρουσιάσει τις μοναδικές ανέσεις που προσφέρει-. μας πληροφορεί όμως για τις δηλώσεις του πρώην υπουργού, ότι την νοικιάζει για «βιοποριστικούς λόγους», αφού σήμερα είναι άνεργος, με ένα ενοίκιο που είναι «μια μέση τιμή προς χαμηλή».
Μάστα

Πάντως αν κάποιος/ια ενδιαφέρετε να απολαύσει τις πολυτέλειες που προσφέρει η βίλα Ραγκούση πρέπει να γνωρίζει ότι είναι ήδη κλεισμένη από αρχές Ιούνη μέχρι 19 Ιουλίου, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να τη νοικιάσουν για τις διακοπές τους θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το μίνιμουμ χρονικό διάστημα είναι επτά μέρες με το συνολικό κόστος να ανέρχεται στα 14.000 ευρώ την βδομάδα.

Κάντε κάτι να βοηθήσετε τον άλλοτε πανίσχυρο συνεργάτη του ΓΑΠ που δηλώνει θύμα της οικονομικής κρίσης και στο τελευταίο «πόθεν έσχες» του καταθέσεις μόνο 200.000 ευρώ.
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταροδός-(Β.Π)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου