Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Η ΡΑΝΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΟΑΣΑ. "ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ"


πηγή:Τη θυμάστε την κυρία Ράνια Αντωνοπούλου; 

Ήταν αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, αλλά παραιτήθηκε μετά τις αντιδράσεις που προέκυψαν όταν έγινε γνωστό πως έπαιρνε επίδομα ενοικίου.
Παραιτήθηκε, τότε, και ο σύζυγος της, Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος ήταν στη θέση του υπουργού Οικονομίας. 

Η κυρία Αντωνοπούλου, λοιπόν, της οποίας έκανε δεκτή την παραίτηση το Μέγαρο Μαξίμου, θέλοντας να δείξει πόσο δεν σηκώνει τέτοιου είδους ζητήματα, απέκτησε ξανά την πολιτική εμπιστοσύνη της κυβέρνησης και θα είναι μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) στο Παρίσι, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης , το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

Σύμφωνα με έγγραφο εγκρίνεται από τη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου κονδύλι ύψους 13.221,06 ευρώ για την κάλυψη εξόδων μετεγκατάστασης της, λόγω του «διορισμού της κ. Ουρανίας Αντωνοπούλου ως μονίμου Αντιπροσώπου στην ΜΕΑ- ΟΟΣΑ.

Ας θυμηθούμε λίγο παραπάνω την υπόθεση της κυρίας Αντωνοπούλου. Το Μέγαρο Μαξίμου είχε βγάλει την εξής ανακοίνωση, όταν προέκυψε το θέμα και η τότε αναπληρώτρια: «Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραίτηση της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ρ. Αντωνοπούλου και την ευχαριστεί για την τριετή σημαντική προσφορά της». Το θέμα είχε δημοσιοποιηθεί και υπήρξαν πολλές αντιδράσεις για την τότε αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας  το επίδομα ενοικίου 12.000 ευρώ το χρόνο.

Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, όταν ρωτήθηκε για το ζήτημα υποστήριξε ότι  «ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει με την αν. υπουργό (σ.σ. την Ρ. Αντωνοπούλου). Της μετέφερε ότι δεν θεωρεί ορθό το γεγονός ότι έγινε χρήση της συγκεκριμένης διάταξης. Και, από εκεί και πέρα, περιμένουμε τη δική της τοποθέτηση». Ακολούθησε η τοποθέτηση της αναπλ. υπουργού Εργασίας (διαβάστε εδώ την τοποθέτηση και αναλυτικότερα στοιχεία σχετικά για το θέμα) και στη συνέχεια η ανακοίνωση από το Μαξίμου. 

Για να προχωρήσει η κυβέρνηση στο διορισμό της κυρίας Αντωνοπούλου στον ΟΟΣΑ μάλλον θα εντάσσεται στο πλαίσιο του γνωστού (κυβερνητικού) σλόγκαν «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»… 
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταροδός-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου