Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΦΥΛΛΟΡΡΟΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΑΝ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ



Οι Βουλευτές πρόβατα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  υπέγραψαν την καταδίκη των Ελλήνων



Μετά τη διαρροή του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, η κυβερνητική πλειοψηφία μετρά δύο ακόμη απώλειες μετά την ψηφοφορία επί του πολυνομοσχεδίου.  Ο Νίκος Νικολόπουλος όπως είχε προαναγγείλει ψήφισε "όχι" διαφωνώντας με το άρθρο για τους πλειστηριασμού, ενώ ο Στάθης Παναγούλης απείχε από την ψηφοφορία ωστόσο με ανακοίνωσή του δήλωσε πως στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα. 

Ωστόσο, ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με επιστολή του προς τον πρόεδρο της βουλής  ανακοίνωσε τη διαγραφή του κ. Παναγούλη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίστοιχα, τη διαγραφή του κ. Νικολόπουλου από την ΚΟ των ΑΝΕΛ γνωστοποίησε με σχετική επιστολή ο Πάνος Καμμένος.  

Η δήλωση του Στάθη Παναγούλη είχε ως εξής:
«Μέχρι τώρα έκανα πολύ υπομονή, ψηφίζοντας με μοναδικό στόχο να αποτραπεί η έξοδος της χώρας από το ευρώ. Έκανα πέτρα την καρδιά μου ψηφίζοντας – υπό την απειλή επικείμενου πολιτικού χάους – περικοπές εναντίον μεσαίων και φτωχών, οι οποίοι μας στήριξαν για να μην τους πετσοκόψουμε άλλο την ζωή.

Ήρθα αντιμέτωπος με την συνείδηση μου και τις αντιστασιακές μου αρχές, τις οποίες υπηρέτησα στα επτά δύσκολα χρόνια κατά της δικτατορίας, αποδεχόμενος με το μνημόνιο της 14ης Αυγούστου μείωση της εθνικής κυριαρχίας στη χάραξη της οικονομικής και κοινωνική πολιτικής της χώρας.
Υπακούοντας όμως την θύελλα αντιδράσεων των πολιτών, αρνούμαι να οδηγήσω στο δρόμο βιοπαλαιστές, δανειολήπτες, αφήνοντας τους στο έλεος των τραπεζών, που θησαύρισαν στα χρόνια της διαπλοκής.

Για τους παραπάνω λόγους, κρίνοντας ότι δεν διακυβεύεται η συνοχή και η σταθερότητα της κυβέρνησης, απέχω από την σημερινή ψηφοφορία για τους πλειστηριασμούς, ενώ θα συνεχίσω να στηρίζω τον Αλέξη Τσίπρα σε κάθε προσπάθεια του να ανακτήσει ο Ελληνικός λαός της αξιοπρέπεια του και τα χαμένα του δικαιώματα».
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου