Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΟ ΠΕΤΟ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ



πηγή:
Πιτσιρίκος

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, εξέδωσε διαταγή με την οποία καλεί όλους τους στρατιωτικούς να τοποθετήσουν -όσοι το επιθυμούν- κονκάρδα στους ώμους τους με την μορφή του Αγίου που προστατεύει το όπλο τους.

Στο Πολεμικό Ναυτικό θα υπάρχει κονκάρδα στην στρατιωτική στολή ο Άγιος Νικόλαος, στο Πυροβολικό η Αγία Βαρβάρα, στον Στρατό Ξηράς ο Άγιος Γεώργιος, ενώ στην Πολεμική Αεροπορία ο Μιχαήλ και ο Γαβριήλ, οι οποίοι θα μπουν σε έναν ώμο ο καθένας, για να μην γέρνουν οι αεροπόροι μας.

Κανείς δεν γνωρίζει αν η διαταγή ισχύει και για τους αστυνομικούς, αφού προστάτης της Αστυνομίας είναι ο Άγιος Αρτέμιος, ο οποίος είναι και προστάτης των όρxεων, οπότε μπορεί να χρειαστεί οι αστυνομικοί να βάλουν κονκάρδα με τον Άγιο Αρτέμιο στα σώβρακά τους και όχι στους ώμους τους.

Πρόβλημα παρουσιάζεται με τις αστυνομικίνες που δεν έχουν όρxεις αλλά έχουν βύζους, οπότε μπορεί να χρειαστεί να έχουν άλλον Άγιο, για να βάλουν την κονκάρδα στο σουτιέν.

Η διαταγή του Πάνου Καμμένου έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από οπλίτες και αξιωματικούς, αφού όλοι ήθελαν κάποιο αξεσουάρ στην στολή τους, για να σπάσει η στρατιωτίλα.

Κάποιοι αξιωματικοί ζητούν να διατάξει ο Πάνος Καμμένος να βάλουν οι στρατιωτικοί και κονκάρδα με την αγαπημένη τους ποδοσφαιρική ομάδα, ενώ κάποιοι ζητούν να έχουν στην πλάτη τον αριθμό και το όνομα του αγαπημένου τους ποδοσφαιριστή.

Ο Πάνος Καμμένος σκέφτεται να εκδώσει διαταγή να χτυπήσουν τατουάζ όλοι οι στρατιωτικοί έναν σταυρό στο μέτωπο, αλλά αντιδρά η αριστερή κυβέρνηση που είναι πολύ αριστερή και δεν δέχεται η Ελλάδα να γίνει Σαουδική Αραβία.

(Τι ζούμε, ενώ η χώρα μας ξεπουλιέται;)     
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου