Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ


πηγή:

Αίσθηση σε όλη την Ευρώπη έχει προκαλέσει το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Liberation, σύμφωνα με το οποίο, στο προηγούμενο Eurogroup, προκλήθηκε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του Έλληνα υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και του προέδρου Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Όπως αναφέρει η Liberation, όταν αποσύρθηκε το έγγραφο του Μοσκοβισί και ο Ντάισελμπλουμ έφερε το νέο έγγραφο -που του είχαν δώσει οι Γερμανοί-, ο Γιάνης Βαρουφάκης τον είπε «ψεύτη» αλλά του το είπε στα αγγλικά γιατί στα ελληνικά δεν θα το καταλάβαινε.

Ο Ντάισελμπλουμ προσπάθησε να δικαιολογηθεί αλλά ο Βαρουφάκης του είπε «τι λες μωρή Ολλανδέζα ψωλοτσακίστρα, μωρή ξεσκισμένη λουμπίνα, που σε έχουν εδώ μέσα για να τινάζεις το μαραμένο τσουτσούνι του Σόιμπλε!».

Όταν ο Βαρουφάκης κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του Ντάισελμπλουμ, ο Ντάισλεμπλουμ αρχικά κρύφτηκε πίσω από το καροτσάκι του Σόιμπλε και μετά έπεσε στην αγκαλιά του ανάπηρου -με αποτέλεσμα να διαλυθεί το καροτσάκι και να φύγει και η πάνα ακράτειας του Σόιμπλε-, ενώ την ίδια ώρα σκλήρυναν και οι ρώγες της Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία ήταν κάπως ζαλισμένη και νόμιζε πως τσακώνονταν για αυτήν.

Οι άλλοι υπουργοί Οικονομικών άρχισαν να βάζουν στοιχήματα αλλά δεν βρέθηκε κανείς να στοιχηματίσει υπέρ του Ντάισελμπλουμ, γιατί ο Βαρουφάκης είναι ντραβραντισμένος και γαμάει και δέρνει.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η συνάντηση των δυο ανδρών στο σημερινό Eurogroup γιατί ο Ντάισελμπλουμ είπε στον Βαρουφάκη πως θα φωνάξει τον μεγάλο του αδελφό, ο οποίος έχει μαύρη ζώνη στα τσιμπούκια.
===================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου