Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ:ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ "ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ" ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ


«Είμαστε μπροστά σε μια προσπάθεια να μη γίνουν εκλογές και πρωταγωνιστής σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι μόνο ο κ. Σαμαράς, ο οποίος βλέπει ότι η επόμενη μέρα των εκλογών δεν τον συμπεριλαμβάνει σε αρχηγικό ρόλο στη Ν.Δ., αλλά είναι κυρίως το κατεστημένο στην Ελλάδα που έχει να χάσει, αν γίνουν εκλογές και βγει ο ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο διευθυντής της ΑΥΓΗΣ Νίκος Φίλης. Ως πρώτο λόγο που οι εκλογές παρουσιάζονται ως καταστροφή κατήγγειλε το κατεστημένο της διαφθοράς και της διαπλοκής που ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις τα τελευταία 20 χρόνια «αυτοί φοβούνται, όσοι τα άρπαξαν, όχι ο λαός!».

Συγκεκριμένα κατονόμασε αυτό το κατεστημένο «είναι αυτοί οι οποίοι το καλοκαίρι τους χαρίστηκαν πρόστιμα φορολογικά δισεκατομμυρίων δραχμών από το λαθρεμπόριο καυσίμων. Είναι αυτοί που δεν πρόλαβαν να πάρουν πίσω τις μετοχές των τραπεζών και αισθάνονται να είναι διοικήσεις χωρίς να έχουν την μετοχική στήριξη. Είναι αυτοί οι οποίοι τις τελευταίες μέρες πήραν τα δωράκια τους με τις 143 τροπολογίες που περνάνε στη Βουλή. Είναι αυτοί που πήραν, άρπαξαν, διατήρησαν ανήθικα προνόμια. Είναι οι άνθρωποι της διαφθοράς και της διαπλοκής». Προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι να καθαρίσει με αυτούς. Το λαθρεμπόριο στον Πειραιά θα σταματήσει. Δεν θα υπάρχουν κανάλια χωρίς επίσημες άδειες. Θα γίνει δημόσιος διαγωνισμός. «Δεν θα κρατάει ο ένας τον άλλον, οι τράπεζες τα κανάλια, τα κανάλια τις κυβερνήσεις».

Αναφερόμενος στην υπόθεση για την καταγγελία του βουλευτή των ΑΝΕΛ Π. Χαϊκάλη ο Ν. Φίλης υποστήριξε ότι υπάρχει σαφέστατη ολιγωρία της Δικαιοσύνης με πρόσχημα το «παρανόμως αποκτηθέν το υλικό». Ενώ αποκαλυπτική των προθέσεων της κυβέρνησης ήταν η αποστροφή του κ. Σκρέκα «να μην μιλάμε για τον Χαϊκάλη»!

Ο διευθυντής της ΑΥΓΗΣ αναφέρθηκε στον δεύτερο λόγο που η κυβέρνηση δεν θέλει εκλογές και αυτός είναι τα μέτρα που έχει δεσμευθεί ότι θα περάσουν και είναι καταγεγραμμένα και στο mail Χαρδούβελη αλλά και στην έκθεση της τρόικα. Αυτά συμπεριλαμβάνουν τη δραματική μείωση των συντάξεων, αύξηση του ΦΠΑ σε φάρμακα, ξενοδοχεία, συζητείται και στα τρόφιμα, κατάργηση του εργασιακού νόμου. «Αυτά θέλουν να τα επισπεύσουν αλλά οι εκλογές θα τα ματαιώσουν αυτά τα μέτρα και θα ξεκινήσει η συζήτηση από άλλη βάση».

Επεσήμανε τέλος ότι ήταν τόσο αληθές, το success story και τόσο καλά θα πηγαίναμε και τόσο βάσιμη ήταν αυτή η ελπίδα που άρκεσε μία συζήτηση, περί εκλογών για να  πληγεί η αγορά. Η πραγματικότητα είναι ότι η οικονομία και η κοινωνία βυθίζονται και μόνο «με πολιτική αλλαγή, θα υπάρξει ελπίδα για τη χώρα».

Σε ερώτηση για τον Μανώλη Γλέζο ο Νίκος Φίλης δήλωσε: « Ο Μανώλης Γλέζος είναι εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα. Μακάρι να έρθει και να είναι μπροστά, η  δυνάμή που διαθέτει δίνει και σε εμάς δύναμη και ελπίδα»




===================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου