Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ

πηγή:
Το Σαμαρικό Blog

Είναι να απορεί κανείς με τον…υποτιθέμενο κομματικό πατριωτισμό ορισμένων στη ΝΔ και ειδικότερα στο υπουργικό συμβούλιο…Ο Αντώνης Σαμαράς αναλαμβάνει δράση και βγαίνει μπροστά, παρά το γεγονός ότι έχει να ασχοληθεί και με τη διακυβέρνηση του τόπου…Τρέχει πάνω-κάτω και δίνει το μήνυμα του αγώνα.

Κυριακάτικα έτρεξε να πάει να γευματίσει με τον Γιώργο Κουμουτσάκο και τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες του σε ταβέρνα στο Μαρκόπουλο για να δείξει ότι δεν είναι μόνος του ο υποψήφιος περιφερειάρχης που έχουν ξεχάσει πολλοί στη ΝΔ, μεγαλοπαράγοντες, υπουργοί και βουλευτές!

Φθάνει όμως μόνο ο Πρωθυπουργός; Ένας Σαμαράς που εκπλήσσει ακόμα και δημοσκόπους που λένε ότι ακόμα και όσοι έχουν αρνητική εικόνα για τον ίδιο και δεν τον συμπαθούν, θεωρούν ότι δουλεύει και παράγει και σε αυτόν οφείλεται η όποια αντοχή της κυβέρνησης.

Οι υπόλοιποι που είναι; Τι κάνουν; Να τα πάρουμε με τη σειρά; Που είναι ο υποτιθέμενος άριστος επικοινωνιακός μηχανισμός της κυβέρνησης ενόψει των εκλογών; Μήπως εξαντλείται μόνο στις ανακοινώσεις του Σίμου Κεδίκογλου και της Άννας Ασημακοπούλου; Φθάνει αυτό; Προφανώς και όχι…

Δεν συζητάμε για τον γραμματέα της Κ.Ο. της ΝΔ Θανάση Μπούρα. Αυτός είναι σαν να μην υπάρχει, ενώ δεν διαθέτει το πολιτικό βάρος για να δώσει μάχες.

Κάποιοι θυμούνται ότι επί Γιώργου Παπανδρέου έδινε μάχες στα ΜΜΕ ο τότε πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος. Ακόμα και επί Κώστα Καραμανλή, ο Δημήτρης Σιούφας έδινε πολιτικές συνεντεύξεις όταν χρειαζόταν. Επί δυο χρόνια πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά, ουδείς έχει ακούσει, εκτός από μια φορά στο Mega (στους Χασαπόπουλο και Αναγνωστάκη) τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να υπερασπίζεται την κυβερνητική πολιτική.Εκτός από πρόεδρος της Βουλής, Είναι και μέλος της ΝΔ, ιδιότητα την οποία θυμήθηκε στη Βουλή, όταν τον έψεξε ο ΣΥΡΙΖΑ και αντιπαρατέθηκε με τον αντιπρόεδρο του Σώματος, Γιάννη Δραγασάκη.

Να μιλήσουμε για το κόμμα; O Aνδρέας Παπαμιμίκος τρέχει, αλλά το κόμμα είναι σε…ύπνο βαθύ! Εάν αρχίσουμε να απαριθμούμε γραμματείες θα πρέπει ο Σαμαράς να πετάξει πολύ κόσμο έξω. Ο Σπήλιος Λιβανός που κατέχει και θέση γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού και Στρατηγικής αλήθεια που είναι; Ούτε ένα non paper δεν έχει βγει για τους βουλευτές και τα κομματικά μέλη, ενώ παλαιότερα γινόταν δουλειά σε βάθος…Για να μην πούμε ότι δεν εμφανίζεται στα ΜΜΕ, αν και πρώην βουλευτής και άρα έχει επαφές.

Να πάμε στον Κώστα Τασούλα, τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής; Που είναι ο βουλευτής Ιωαννίνων; Τον πείραξε μήπως που έχει ρόλο η συντοπίτισσά του, εκπρόσωπος της ΝΔ, Ασημακοπούλου; Ποιες είναι οι κινήσεις του ενόψει των εκλογών; Καμία. Α, όχι…προ ημερών είχε αποφασισθεί να γίνει εκδήλωση του Ινστιτούτου με τη συμμετοχή του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, του δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου, που έχει επικρίνει με σφοδρότητα τον ιδρυτή της ΝΔ στο παρελθόν!
Ευτυχώς η παρτίδα θα σωθεί , έστω και για συμβολικούς λόγους, την προσεχή Παρασκευή που από το Ίδρυμα θα τελεστεί ετήσιο μνημόσυνο για τον ιδρυτή της ΝΔ, παρουσία του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά, ώστε να σταλεί και μήνυμα ενότητας!

Μόλις χθες ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, υπουργός Εθνικής Άμυνας και αντιπρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο στα γραφεία του κόμματος για να του δηλώσει τη στήριξή του. Ο έτερος αντιπρόεδρος Σταύρος Δήμας, απλά κατέχει τον τίτλο και αγνοείται!
Να πάμε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα; Θα απογοητευθείτε…Ελάχιστοι δίνουν ανοικτά τη μάχη για τους εκλεκτούς της ΝΔ σε δήμους και περιφέρειες, αφού οι περισσότεροι σκέπτονται τους συσχετισμούς και τις ισορροπίες σε τοπικό επίπεδο.

Για να μην πούμε για το υπουργικό συμβούλιο, το οποίο είναι ανύπαρκτο! Μόλις σήμερα ακούσαμε την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη για τη μάχη στο Δήμο της Αθήνας που είδε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος στηρίζει τον Γιάννη Μώραλη κόντρα στον Βασίλη Μιχαλολιάκο στον Πειραιά!!! Άλλοι λαλίστατοι για άλλα θέματα υπουργοί, όπως οι Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Κυριάκος Μητσοτάκης, κ.α. που χάθηκαν; Επώνυμοι βουλευτές όπως οι Μάκης Βορίδης, Ευριπίδης Στυλιανίδης και Κώστας Μαρκόπουλος που είναι;

Αυτά για την ώρα…

====================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου