Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ

Τέλος το ΠΑΣΟΚ, τέλος 

και η ακροδεξιά κυβέρνηση Σαμαρά


Πηγή:Periodista
Δεν υπάρχει αμφιβολία πλέον ότι το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν θα καταφέρει να εκλέξει ευρωβουλευτή στις επικείμενες ευρωεκλογές, αλλά και ότι δεν θα καταφέρει να εισέλθει στη βουλή στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. 


Οι νομοτέλειες αυτές έχουν προκαλέσει ήδη νευρική κρίση στα μαυσωλεία της διαπλοκής, αναγκάζοντας τα γερασμένα σάψαλα των δομημένων συμφερόντων να συντονίζουν την κοσμογονία του φυτρώματος της "Ελιάς" και του ξεχειλίσματος του "Ποταμιού". Στόχος της διαπλοκής δεν είναι άλλος εξάλλου από την ανακοπή της δυναμικής αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ.


Το κόμμα Βενιζέλου, το κόμμα δηλαδή ενός ανυπόληπτου πολιτικού, με μηδενικά ερείσματα στην ελληνική κοινωνία είχε εξαρχής μία αποστολή: Να στηρίξει την ακροδεξιά λαομίσητη κυβέρνηση του υποτακτικού της Άνγκελας Μέρκελ, Αντώνη Σαμαρά. Στις επικείμενες ευρωεκλογές, η ακροδεξιά ΝΔ του Σαμαρά θα συντριβεί και το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου θα εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη. Στην επόμενη δε βουλή, καθώς μετά τις ευρωεκλογές δεν θα αργήσουν να διενεργηθούν εθνικές εκλογές μιας και η κυβέρνηση δεν θα μπορεί να σταθεί ούτε μία ημέρα, η συρρικνωμένη ΝΔ θα είναι η μοναδική μνημονιακή δύναμη στο ελληνικό κοινοβούλιο, το μοναδικό εργαλείο της διαπλοκής, η οποία θα ψυχορραγεί. Δεν αποκλείεται λοιπόν η κρίση στο ΠΑΣΟΚ να προκαλέσει τελικά πρόωρες εκλογές... Άλλωστε ήδη το κυβερνητικό σχήμα με την ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν είναι και τόσο ευσταθές. 


Μετά την άρνηση του Γ. Παπανδρέου να παραστεί στην πανελλήνια συνδιάσκεψη που πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες. Ο Γ. Παπανδρέου ουσιαστικά θέτει εαυτόν εκτός του κόμματος Βενιζέλου και είναι γνωστό ότι οι Παπανδρεϊκοί είναι ακόμη πλειοψηφία στο ΠΑΣΟΚ. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πλέον παραμένει στην πολιτική ζωή του τόπου ως η ουρά του ακροδεξιού Αντώνη Σαμαρά.


Από την άλλη η "Ελιά", ένα αστείο δημιούργημα του ξενόδουλου εκσυγχρονισταριού που δημιουργεί αρνητικούς συνειρμούς στη συλλογική συνείδηση του λαού μας, δεν φαίνεται ότι θα έχει μέλλον, ενώ το "Ποτάμι", παρά το προμόσιον της διαπλοκής, το μοναδικό που θα καταφέρει θα είναι να λεηλατήσει την συρρικνωμένη έτσι κι αλλιώς βάση του ΠΑΣΟΚ. 


Το ΠΑΣΟΚ λοιπόν τελειώνει και μαζί του τελειώνει και η ακροδεξιά συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Ο υπόνομος της ιστορίας του περιμένει... Πολύ γρήγορα μάλιστα.
====================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου