Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ:ΜΕ 3,3% ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ (11ος/2013)

Κατά 3,3 μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση ψήφου, στη δημοσκόπηση που διενεργεί κάθε μήνα η Palmos Analysis για το Tvxs. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλαμβάνει την πρώτη θέση με ποσοστό 22%, ενώ η ΝΔ συγκεντρώνει το 18,7%. Στην τρίτη θέση παραμένει η Χρυσή Αυγή με 8,3%, εμφανίζοντας μικρή άνοδο στο ποσοστό της. Ανύπαρκτη θεωρεί τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με την τρόικα το 54%των ερωτηθέντων, σε μια έρευνα που διερευνά όλα τα θέματα που απασχολούν σήμερα την κοινή γνώμη: από το φόρο ακίνητης περιουσίας και την αναγκαιότητα σύστασης εξεταστικής επιτροπής για το θέμα των υποβρυχίων, μέχρι την υποψηφιότητα Τσίπρα στην Ευρωπαική Ενώση. 

Συγκριτικά με την προηγούμενη δημοσκόπηση (20,9%) της Palmos Analysis για τοTvxs, το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ αυξάνεται κατά 1,1 μονάδα.

Στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής -με την προσθήκη των αναποφάσιστων και την αναγωγή επί των εγκύρων- ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 30%, αφήνοντας δεύτερη τη ΝΔ με 26,5%, με διαφορά δηλαδή 4 μονάδων.

Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 11,%, το ΠΑΣΟΚ με 7,5%, οι ΑΝ.ΕΛ με 6,4%, το ΚΚΕ με 6%, και η ΔΗΜΑΡ με 3,5% που μόλις αγγίζει το όριο εισόδου στη Βουλή.

Στην παράσταση νίκης, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 41% έναντι της ΝΔ (40%).






========================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου