Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΛΙΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΡΓΑ........


ΠΗΓΗ:Blog "strange  journal..."
Ο εκφυλισμός έχει προχωρήσει σε πολλά επίπεδα και η κρίση δεν αποτελεί δικαιολογία. Άνθρωποι που συνεχίζουν να χαλάνε λεφτά δίχως αρετή (η σημαντική διαφοροποίηση του σπάταλου με αυτού που τα θεωρεί απλώς “χαρτιά”), μαγαζιά γεμάτα και κλάψα για την καταστροφή που όλο έρχεται και συνέχεια είναι στον δρόμο. 
Οι υποτιθέμενοι…”καλλιτέχνες” πάλι, προσπαθούν να κάνουν το σκυλάδικο λαϊκό πανηγύρι, όπως γνωστός αοιδός έκανε σε trendy νησί για να θυμηθεί τα περασμένα μεγαλεία…μαζί με το κοινό του. Αυτοί οι “καλλιτέχνες” είναι που μια ζωή ενδιαφέρονταν για την τσέπη τους και τα ρούχα τους. Είναι αυτοί που απολύτως συνειδητοποιημένα απευθύνονται σε κοινό που τους θεωρεί “είδωλα”, κι αυτοί βολεύονται στην διατήρηση αυτής της στάσης.
Επειδή οι κίτρινες φυλλάδες και οι μεσημεριανές εκπομπές-λαϊκή πανήγυρη έχουν μειωθεί, έχουν κλείσει ή έχουν πτωχεύσει,  η γκλαμουριά, τα χλιδάτα ρούχα και το δόγμα “σημασία δεν έχει να πηδάς, αλλά να φαίνεται πως πηδάς“, δεν έχουν την ίδια απήχηση με παλιά. Άρα ποιο είναι το νέο life style που προωθείται έντεχνα; Είναι αυτό του κουραδόμαγκα, του ψευτολαικού και η…πατρίδα.
Γι’ αυτό και η ανάδειξη του Κασιδιάρη σε νέο (nazi-)symbol. Για να συμβολίζει την “νέμεσις” του τρόπου ζωής που απέτυχε. Για να θεωρείται φρέσκος και άφθαρτος τσόγλανος που ανάμεσα στα ερείπια μιας χώρας θα “λερώσει τα χέρια του”, θα κάνει και πλάτες στα αφεντικά, θα δείρει μετανάστες (γιατί αυτοί φταίνε που αποθεώθηκε ο Ζαμπούνης, ο Ψινάκης και οι τηλεσταρ), όλα “για την Ελλάδα”!
Μετά από το όνειρο του ελληνάκου να γίνει σαν καρικατούρα του “Σοκ”, αναδείχθηκε ο νέος τύπος, αυτός του αποιδεολογικοποιημένου, που μπορεί να στηρίξει ναζιστές και να ζητά εκδίκηση για τα χαμένα κότερα και το προδομένο όνειρο της Μυκόνου. Κι ας κινδυνεύει να βρίσκει σε λίγο φαγητό στα συσσίτια, αλλά ξέχασα αυτά συμβαίνουν μόνο στους άλλους. Σημασία θα έχει ο Κασιδιάρης και η συμμορία του να τιμωρήσουν την μαφία που τόσα χρόνια ο ελληνάκος στήριζε. Εν τω μεταξύ θα μπερδεύει το Gucci με την σβάστικα. Κουλτούρα της παραλιακής και φασισμός πάνε χέρι-χέρι.
========================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου