Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΦΑΝΤΑΡΟ

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ - ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ
πηγή:

Ο Χριστός φαντάρος και ο μητροπολίτης υποστράτηγος – Ο Πάνος Κάμμενος σε νέες περιπέτειεςΕίναι γνωστό πως όταν ο Καμμένος δεν κάνει επιδείξεις λατρείας στην καρέκλα του, όταν δεν ασχολείται με την εδραίωση της φήμης του ως νατοϊκότερου υπουργού άμυνας όλων των εποχών, επιδίδεται στα αγαπημένα του χόμπι, δηλαδή την απονομή τίτλων σε αγαπημένα του πρόσωπα, νεκρά ή ζωντανά. Αφού λοιπόν προηγήθηκε η προαγωγή της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας σε υποναύαρχο και του Γρηγόρη Αυξεντίου σε υποστράτηγο, ήρθε η σειρά ο Πάνος Καμμένος να ενισχύσει τη βοήθεια του Θεού στο στράτευμα, προάγοντας το μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαο σε υποστράτηγο.

Είχε προηγηθεί πέρυσι η πρωτοβουλία του, με παρότρυνση στην Ιερά Σύνοδο, για αγιοποίηση του Παΐσιου και αναγωγή του σε προστάτη των διαβιβάσεων, λόγω της ευδόκιμης θητείας του κατά του κομμουνιστοσυμμοριτισμού. Στον Παΐσιο δεν παρέλειψε εξάλλου να αναφερθεί στην ομιλία του κι ο ίδιος ο μητροπολίτης, όταν είχε βρεθεί στις αρχές της χρονιάς στη Διεύθυνση Διαβιβάσεων του ΓΕΣ για να ευλογήσει τη βασιλόπιτα παρουσία του αρχηγού ΓΕΣ. Εξάλλου κι ό ίδιος είχε υπηρετήσει στο ίδιο σώμα ως αξιωματικός. 

 Όσο όμως ιεράρχες ανέρχονται σε στρατιωτικά αξιώματα, η κυβερνητική ολιγωρία εξακολουθεί να αφήνει το Χριστό φαντάρο. Ελπίζουμε μέχρι τις εκλογές να έχει επιλέξει το σχετικό πόσο που ταιριάζει στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και να εκδώσει το ευλογημένο ΦΕΚ που θα του απονέμει τον ανάλογο τίτλο. Βοήθεια μας.
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταροδός-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου