Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ



Πολιτικό άσυλο στην Τουρκία ζήτησαν οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί

πηγή:


Σοκ έχει προκαλέσει στην Ελλάδα η ανακοίνωση των τουρκικών αρχών πως οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί που είναι φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τουρκικά ΜΜΕ, οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί ανακοίνωσαν μέσω των δικηγόρων τους πως ζητούν πολιτικό άσυλο στην Τουρκία γιατί θέλουν να ζήσουν σε μια ανεξάρτητη χώρα και όχι σε ένα προτεκτοράτο όπως η Ελλάδα.

Η τουρκική κυβέρνηση πανηγυρίζει για την αίτηση ασύλου από τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς, αφού θεωρεί πως αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο πως η Τουρκία είναι μια ελεύθερη και δημοκρατική χώρα που υπερισχύει τόσο της Ελλάδας όσο και των άλλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μάλιστα, υπάρχει η σκέψη οι δυο Έλληνες να ενταχθούν στον τουρκικό στρατό με τον βαθμό του αρχιστράτηγου.

Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί θεωρούνται πια εθνικοί ήρωες στην Τουρκία και όλοι θέλουν να τους σφίξουν το χέρι, ενώ πολλοί Τούρκοι σκοπεύουν να δώσουν τα ονόματα των δυο Ελλήνων στα παιδιά τους, οπότε θα γεμίσει η Τουρκία με Άγγελους και Μήτσους.

Η ελληνική πλευρά τηρεί σιγή ιχθύος επί του θέματος, οπότε αυτό προκαλεί υποψίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η αίτηση ασύλου των δυο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία είναι μπλόφα.

Πρόκειται για ένα σατανικό σχέδιο της Ελλάδα, για να απελευθερώσει τους δυο Έλληνες.

Μόλις οι στρατιωτικοί μας αφεθούν ελεύθεροι κοινό κλιμάκιο πρακτόρων της CIA και της Μοσάντ, θα φυγαδεύσει τους δυο Έλληνες στην Ελλάδα.

Αρχηγός της επιχείρησης θα είναι ο Σολ Μπέρενσον, ενώ στη φυγάδευση των δυο Ελλήνων στην Ελλάδα θα συμμετάσχει και η περιβόητη Κάρι Μάθεσον, που είναι διπολικιά και μπορεί να κάνει καμιά μ@λακία, και να τινάξει το σχέδιο στον αέρα.


Πάντως, υπάρχει και εναλλακτικό σχέδιο επιστροφής των δυο στρατιωτικών στην Ελλάδα.

Υπάρχει η σκέψη, μόλις αφεθούν ελεύθεροι, να πουν στους Τούρκους πως θέλουν να γυρίσουν για λίγο στην Ελλάδα για να πάρουν μερικά προσωπικά τους πράγματα -τα ξυριστικά, δυο αλλαξιές σώβρακα και τέτοια-, οπότε θα είναι ελεύθεροι.

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει.
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταροδός-(Β.Π)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου