Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΙΜΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Όταν η κυβέρνηση θα κόψει το ρεύμα στη ΔΕΗ
πηγή:

του Στάθη

«Απροστάτευτη η πρώτη κατοικία».
 Μπα! Fake news! 

«Έρχεται θύελλα πλειστηριασμών». 
Fake news.

 «Τσιμουδιά (σ.σ.: κυβερνητική) για τα κόκκινα δάνεια». Να δω τι άλλο θα σκαρφισθούν οι δημοσιογράφοι που θέλουν το κακό της κυβέρνησης. «Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απαιτούν να νομοθετηθεί η προστασία της πρώτης κατοικίας». Τι μου λες!; απροστάτευτη ήταν ώς τώρα; 
Fake news έλεγαν ώς τώρα ο κ. Τζανακόπουλος και ο κ. Κοντονής;

 Όμως, μη φοβάσθε! την τελευταία στιγμή θα εμφανισθεί ως από μηχανής θεός ο Τσίπρας(αυτήν τη φορά με τη μορφή θεάς Εστίας) και θα δώσει λύση στο πρόβλημα.

Τι; δεν αφήνει η Τρόικα; 

Μα ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο; η πρώτη φορά αντιλαϊκή Αριστερά ή Αυτοί τους οποίους Προσκύνησε;

 Απροπό προσέτι κι επιπλέον η Τρόικα αποφάσισε και διέταξε να ελεγχθούν οι λογαριασμοί όσων έχουν προσφύγει στον νόμο Κατσέλη (και, κλαπ κλαπ παλαμάκια Σταθάκη). Fake newsθα είναι!

Είναι ποτέ δυνατόν όσοι κατέφυγαν στην προστασία των ντον Κορλεόνε της Ασίζης, να έχουν καταστεί δουλοπάροικοι;

Πλην όμως όλα αυτά είναι τρίχες. Αφορούν έξι-εφτά εκατομμύρια Έλληνες. Το ουσιώδες είναι ότι έρχονται τα καζίνα. Στο Ελληνικό (μάλιστα στον αρχαιολογικό χώρο, εκεί που το προγονικό έπαιζε κότσια και παπά), στη Μύκονο, στη Σαντορίνη και στην Κρήτη.
Πρώτη φορά (η) Αριστερά γκρουπιέρης.
  
Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Θα ’ρθουν ακόμα πιο κοντά οι Συριζανέλ. Θα ρίχνει τις μπιλιές του ο Πάνος, θα μας τις αναλύει μαρξιστικώς - πτωχοπροδρομικώς ο Καρανίκας! 

(Σημείωση συντάκτη: ορισμένοι έως τώρα νομίζαμε ότι ο Καρανίκας ήταν ένας φτωχοδιάβολος που βόλεψε κάπου ο Τσίπρας, να τη βγάζει κι αυτός με ένα κάποιο «μέρισμα» από τον κορβανά της εξουσίας. Λάθος. Αυτό το πράγμα που βρίζει ασυστόλως, κομπορρημονεί και κάνει επίδειξη βαθιάς αμάθειας, ανήκει στον σκληρό πυρήνα του κατιμά που κάνει σήμερα κουμάντο στον ΣΥΡΙΖΑ).

  Του κατιμά που έχει μετατρέψει τις καλύτερες παραδόσεις της Αριστεράς σε κουρέλια. Όπως εις όσα αφορούν τη σχέση της πολιτικής με τον Τύπο. 

Υπολανθάνουσες αυταρχικές τάσεις που πάντα ταλάνιζαν όλες τις εκδοχές της Αριστεράς, έχουν βγει τώρα στον αφρό και κάνουν μεγάλη ζημιά στον λαό. Το τελευταίο κατόρθωμα του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτόν τον τομέα είναι ηταύτιση  των δημοσιογράφων με τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ.

Αντί η Αριστερά να υποστηρίζει το αντίθετο, ότι δηλαδή  το ελεύθερο φρόνημα ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες βρίσκει τον τρόπο να εκφράζεται, η Αριστερά του κ. Πολάκη ταυτίζει τη δημοσιογραφία με την παθολογία της. Το πρόβλημα δεν είναι ότι τα «βοθροκάναλα» δίνουν εν τέλει τον λόγο και στον κ. Πολάκη, το πρόβλημα είναι ότι για τον κάθε Πολάκη (ή Τσίπρα) ο κάθε δημοσιογράφος ταυτίζεται με το «βοθροκάναλο» και η κάθε ελεύθερη φωνή πιστώνεται στο αφεντικό της.

Η γενίκευση (λόγου χάριν: όλοι οι δημοσιογράφοι τα παίρνουν) είναι η αρχή του φασισμού. Και δεν είναι καθόλου καλύτερη η ταύτιση των εργαζόμενων στον Τύπο με τα αφεντικά. Λόγου χάριν: «αυτός δουλεύει στα ‘‘ΝΕΑ’’, άρα είναι άνθρωπος του Μαρινάκη». Δημοσιογράφοι - όργανα των αφεντικών (αλλά και των κομμάτων και των εταιρειών) υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν σε όλα τα ΜΜΕ. Από πότε όμως η Αριστερά μπορεί να ταυτίζει μαζί τους κι εκείνους που προσπαθούν να κάνουν καλά τη δουλειά τους;

 Η κυβέρνηση δημιουργεί με κάτι τέτοια ένα νοσηρό κλίμα το οποίο επιπροσθέτως ενισχύεται αγρίως από τα τρολ που λυμαίνονται το διαδίκτυο. Πληρωμένα όντα (και του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ.) που κατεβάζουν το επίπεδο της πολιτικής ζωής και του δημόσιου λόγου στο οπαδικό πλαίσιο, όπου μπορούν να ανθήσουν η πόλωση, η αποκολοκύνθωση, η τυραννίδα.

 Ή μήπως αυτό επιδιώκεται;
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταροδός-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου