Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.



πηγή:

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ

Ποιος μπορεί να έχει δίκιο;



ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Για να κάνει κάποιος το τραπέζι, πρέπει ή να μαγειρέψει ή να πληρώσει. Κάτι που δεν συνέβη στην περίπτωση του Κοντονή και των δημοσιογράφων, που επέλεξε να φάνε παρέα.

Με δεδόμενο λοιπόν ότι ο λογαριασμός πληρώθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το τραπέζι το έκανε ο ελληνικός λαός. Πολιτικός να κάνει το τραπέζι και πληρώνει από την τσέπη του, ούτε στο σινεμά.

Οι σεναριογράφοι είναι πράγματι ευφάνταστοι και ευρηματικοί αλλά όχι σε τέτοιο σημείο. By the way, δύο μέρες, Μ.Τρίτη και Μ.Τετάρτη, ο Φιλιππούσης δεν πάτησε το πόδι του στην ΕΠΟ. Δεν πρόκειται βέβαια περί κανενός υπαλληλίσκου, για να έχει την άχαρη υποχρέωση να χτυπάει κάρτα.

Επειδή όμως ο κόσμος είναι κακός, τα σχόλια δίνουν και παίρνουν. Ότι δηλαδή παράφαγε στο τραπέζι του Κοντονή και τον πείραξε το στομάχι του. Αφορμής δοθείσης ωστόσο, να το επαναλάβουμε για μία ακόμα φορά. Σε άλλον δίνει αναφορά ο Φιλιππούσης. Όχι στον Κοντονή.

Κατά τα άλλα, και σε ό,τι έχει να κάνει με την «Αγια-Σοφιά», όλοι πλην Λακεδαιμονίων. Όλα τα κόμματα, δηλαδή, ψήφισαν την τροπολογία πλην του ΚΚΕ.  Για να βγει εκτός παιχνιδιού ο «καταραμένος» ο δήμαρχος και να εκδοθεί η άδεια.
Δεν θα πρέπει όμως να λησμονούμε τους πρωτοπόρους. Τους σκαπανείς. Αυτούς που έβαλαν τα στήθια τους μπροστά. Τον Αλέκο τον Φλαμπουράρη, τον υπουργό παρά τω πρωθυπουργώ. Των επί των νταραβεριών δηλαδή.
Αυτόν που έχει πει στον Αυτιά ότι «από το μέσον του 2017 θα βλέπουμε μία ανάπτυξη που θα τρίβουμε τα μάτια μας».

Τον σύντροφο/αγωνιστή Γιώργο Πάντζα. Τον μπον βιβέρ, τον εραστή της Μυκόνου και αθεράπευτο εργένη Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, που κατάθεσε σχετική ερώτηση στη Βουλή.

Τον κομψό και περιποιημένο, αλλά πάντα ανιδιοτελή σοσιαλιστή, Ανδρέα Λοβέρδο. Που απέδειξε ότι πρώτα είναι φίλαθλος κι ύστερα οπαδός. Αν και Ολυμπιακός, υπέγραψε ερώτηση για την «Αγια-Σοφιά».

Τον Νικήτα Κακλαμάνη. Πρώην υπουργό, πρώην δήμαρχο, πρώην ευρωβουλευτή, πρώην Πολιτική Άνοιξη για ένα διάστημα, που, όπως έχει αποκαλύψει, δεν παντρεύτηκε επειδή αφιερώθηκε στην πολιτική και που επίσης κατάθεσε σχετική ερώτηση.

Την αγωνίστρια Ελένη Αυλωνίτου, που έστειλε το μήνυμα από το βήμα της Βουλής. Ντυμένη στα κιτρινόμαυρα (φωτό), όπως άρμοζε στην περίσταση, συγκλόνισε με τα λεγόμενά της: «Η πιο διάσημη Φιλαδελφιώτισσα είναι η ΑΕΚ. Ψηφίζω τη σωτήρια τροπολογία και αδημονώ να βρεθώ στην "Αγια-Σοφιά"».

Την επόμενη υφ. Αθλητισμού (όταν θα έρθει η Νέα Δημοκρατία στα πράματα), Αννα Καραμανλή. Που κατακεραύνωσε την ολιγωρία του ΣΥΡΙΖΑ: «Οι φίλαθλοι δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου ούτε αφελείς είναι. Πόσους μήνες ο φάκελος του γηπέδου της ΑΕΚ παράμενε στα υπουργικά σας συρτάρια;».

Και φτάνουμε στο διά ταύτα. Είναι κάποιος που δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο και έχει παντελή άγνοια για το θέμα. Κι ακούει ότι είναι ο Μελισσανίδης που θέλει να χτίσει γήπεδο, και καλά κάνει. Κι έχει προκύψει πρόβλημα. Και έχουνε μπλεχτεί από τη μία ένας δήμαρχος, Βασιλόπουλος, Βλαχοδημητρόπουλος, Κατσιμιτσούλιας, δεν έχει σημασία το όνομά του κι από την άλλη κάποιοι πολιτικοί.

Ποιος μπορεί να έχει δίκιο; 

Οι Φλαμπουράρης, Πάντζας, Βαρβιτσιώτης, Λοβέρδος, Κακλαμάνης, Αυλωνίτου, Καραμανλή κι ο Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής, όλοι μαζί ή ο δήμαρχος; Αυτά.

Αυτοί που εξαπατήθηκαν στη Ρόδο είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, ενώ οι άλλοι είναι εκατομμύρια

ΜΕΓΑΛΗ, τεράστια μπορείς να πεις επιτυχία των διωκτικών αρχών. Η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου συνέλαβε 44χρονο ημεδαπό για έντεκα περιπτώσεις απάτης, αντιποίηση αρχής, υπεξαίρεση, πλαστογραφία.

Ο εν λόγω απατεών συστηνόταν σε αφελείς πολίτες ως αστυνομικός της Οικονομικής Αστυνομίας. Προφασιζόμενος ότι μπορούσε να μεσολαβήσει στη ρύθμιση φορολογικών υποθέσεων κλπ., τους ψείριζε για πέντε συναπτά έτη. Μάλιστα.

Αλλάζουμε πεδίο και μεταφερόμεθα στην πολιτική. Αν κάποιος, δηλαδή, υποδύεται τον Αριστερό.
Τον προστάτη των φτωχών και των αδυνάτων. Και διά της υποσχέσεως ότι θα σκίσει τα Μνημόνια και θα λύσει τα προβλήματά τους (13η σύνταξη, ΕΝΦΙΑ κλπ.) υφαρπάξει τις ψήφους τους, δεν προκύπτει θέμα απάτης;

Αν κάποιος άλλος στο παρελθόν υποδυόταν τον σοσιαλιστή και ισχυριζόταν ότι λεφτά για να δώσει υπάρχουν, δεν προκύπτει θέμα απάτης;

Αν κάποιος υποδυόταν τον πατριώτη κι έλεγε ότι θα ανεβάσει το αφορολόγητο στις 10.000, ότι θα δώσει πίσω στους ομολογιούχους τα λεφτά που χάσανε από το κούρεμα κι ότι θα μειώσει τον ΦΠΑ, δεν προκύπτει θέμα απάτης;

Ποια είναι δηλαδή η διαφορά του μεν από τους δε; 

Και στο φινάλε, αυτοί που εξαπατήθηκαν στη Ρόδο είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Οι άλλοι είναι εκατομμύρια.

Εκτός αν πρόκειται για τα διαρκείας και τα τηλεοπτικά της Μπαρτσελόνα
ΤΗΣ μόδας είναι τα γήπεδα. Με τις ειδήσεις αλλά και τα σότα να πέφτουν σαν το χαλάζι. Τελευταία ενημέρωση από τον Ηλία Μιχαλαριά. Ο οποίος με την ιδιότητα του τέως προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ενημέρωσε τις εκατομμύρια «πράσινες» καρδιές ότι «η Αλφα Μπανκ είναι υπέρ το δέον θετική κι αν είναι έτοιμες να μπούνε οι μπουλντόζες, θα χρηματοδοτήσει το γήπεδο».

Μάλιστα. 

Εχει ζητήσει δηλαδή κανείς δάνειο και δεν το ξέρουμε;

Από τα «να» μέχρι το «θα» υπάρχουν κάποιες μικρολεπτομέρειες. Το δάνειο ποιος θα το πάρει; Στην ΑΕΚ το γήπεδο θα είναι ιδιοκτησία της Δικέφαλος 1924, με μεγαλομέτοχο τον Γιώργο Μελισσανίδη. Το «Καραϊσκάκης» ήταν ιδιοκτησίας Σωκράτη Κόκκαλη. Εχει βγει κανείς μέχρι τώρα να πει ότι ενδιαφέρεται για το γήπεδο του Παναθηναϊκού; Σε ποιον θα δώσει το δάνειο η τράπεζα; Στον Κανέναν; Η ΠΑΕ στην οποία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα ανήκει το γήπεδο δεν έχει πει τίποτα. Ούτε μία λέξη δεν έχει βγει από το στόμα του Αλαφούζου.

Φτάσαμε στο σημείο να διαβάσουμε ότι ως εγγύηση για το δάνειο θα δεσμευθούν τα έσοδα από τα εισιτήρια και τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Να δεσμευθούν έσοδα άλλης εταιρείας για λογαριασμό της εταιρείας που θα κατασκευάσει το γήπεδο; Κι έστω κι έτσι. Ποιος θα πρωτοπληρωθεί από τα εισιτήρια και τα τηλεοπτικά του Παναθηναϊκού; Η τράπεζα για το δάνειο ή για το γήπεδο; Τα προηγούμενα δάνεια από άλλες τράπεζες που τρέχουνε; Τα τρέχοντα έξοδα του ποδοσφαιρικού τμήματος, συμβόλαια κλπ.; Τα ρυθμισμένα των παλαιών ετών, Καραγκούνης, Κατσουράνης κλπ.;

Εκτός αν πρόκειται για τα διαρκείας και τα τηλεοπτικά της Μπαρτσελόνα.

Ερώτηση
Αφού ο Ανδριόπουλος λέει ότι τον Ιούνιο ξεκινάει η κατασκευή της «Αγιά-Σοφιάς», γιατί δεν λέει και την εταιρεία που θα κάνει το έργο;
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου