Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 102,30% ή ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ



Αλέξη, και του χρόνου 

102.3% !

πηγή:
ΞΕΝΟΦΩΝ Α. ΜΠΡΟΥΝΤΖAΚΗΣ

«Αν καταλαβαίνετε τι ψηφίζετε, καλώς. Αλλά αν δεν καταλαβαίνετε, τότε υπάρχει θέμα, γιατί ψηφίσατε ενάντια στην εισήγησή μου!»,  δήλωσε ο υποδειγματικός δημοκράτης Αλέξης Τσίπρας στους συνέδρους, οι οποίοι ψηφίσαν ενάντια στην εισήγησή του και απαίτησε επαναληπτική ψηφοφορία γιατί προφανώς (δεν υπάρχει καμιά άλλη ερμηνεία) οι σύνεδροι ήταν ηλίθιοι.

Όταν οι ίδιοι σύνεδροι, μετά την υπόδειξη του Μεγάλου Τιμονιέρη, ξαναψήφισαν υπέρ της εισήγησής του, ο παντογνώστης ηγέτης δεν αναρωτήθηκε αν οι ηλίθιοι σύνεδροι κατάλαβαν τι ψήφισαν στη δεύτερη ψηφοφορία…  Η δημοκρατία είχε θριαμβεύσει για μια ακόμα φορά.

Όπως το αξέχαστο καλοκαίρι του 2015 που προφανώς κάποιοι άλλοι «ηλίθιοι» δεν κατάλαβαν το ερώτημα του ηγέτη και ψήφισαν ΟΧΙ αναγκάζοντάς τον αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων να μετατρέψει το ΟΧΙ σε ΝΑΙ…  Αλλά για αυτό υπάρχουν οι ηγέτες. Για να διορθώνουν τα «λάθη» και τις άστοχες τοποθετήσεις των συνέδρων, του λαού  και γενικά των ενοχλητικών ψηφοφοριών. Οι πραγματικοί ηγέτες βρίσκονται επί γης για να ερμηνεύουν  αυτά που οι ψηφοφόροι παρερμήνευσαν. Για αυτό και ηγέτες ζουν στην μοναξιά τους… Διότι δεν τους καταλαβαίνουν.

Τελικά, ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας επανεξελέγη πρώτος (δίχως αντίπαλο) με το δημοκρατικό  92,5% .
Βέβαια, ευλόγως θα αναρωτιέται κανείς για το αν αυτό το αχάριστο 7,5% που δεν τον ψήφισε, θα …υπήρχε δίχως τον Ηγέτη, αλλά, ωστόσο, αυτό χρεώνεται στην αγνωμοσύνη και στις εγγενείς  αδυναμίες της ανθρώπινης φύσης - ή θα μπορούσε να αποδοθεί και σε ψυχολογικές διαταραχές,  πράγμα επίσης κατανοητό.

Πάνω από όλα όμως, εμείς μένουμε στο γεγονός ότι το ποσοστό του Ηγέτη ήταν ένας ακόμη θρίαμβος της Δημοκρατίας! 
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου