Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ: Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ


Tο αυγό του φιδιού σπάει και το φίδι αλωνίζει με επιλογή του ίδιου του Τσίπρα.


πηγή:
Γιώργος Αλεξάτος

«Είμαι της Τάξεως και της Ηθικής. Το Αναγκαστικό αλλοδαπό πουστροδίκαιο δε θα περάσει», έγραφε ο αγράμματος, αναφερόμενος στα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων. Έχοντας ανοίξει πόλεμο και με Εβραίους και με Τσιγγάνους και με αριστερούς, και με ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί όποιος ξέρει έστω και λίγα για το τι λέει ένας φασίστας.

Αυτός ο φασίστας λέγεται Δημήτρης Καμμένος και είναι υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στη νέα κυβέρνηση Τσίπρα.

Υ.Γ 1 Η είδηση που υπάρχει στην φωτογραφία που παραθέτουμε δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα παραπολιτικά στις 13/9/2015, χωρίς ποτέ να διαψευστεί. Φυσικά, το γελαστό παιδί ήξερε πως   ο Δημήτρης Καμμένος -ο φασίστας που επιλέχτηκε για υφυπουργός- είχε επισκεφτεί στο νοσοκομείο τον χουντικό αρχιβασανιστή Θεοφιλογιαννάκο, εκφράζοντας την αφοσίωσή του στα κοινά ιδανικά της εθνικοφροσύνης.
Δεν πιστεύω αυτή τη φορά, αντί για Καισαριανή, να πάει λουλούδια στο ΕΑΤ-ΕΣΑ...


Υ.Γ 2 Προσωπικά, εκδηλώσεις ανθρωποφαγίας, αυριανισμού και χυδαιότητας τις καταγγέλλω συστηματικά, απ' όπου κι αν προέρχονται. Αλλά η πολιτική κριτική είναι υποχρέωσή μας, πόσο μάλλον όταν το αυγό του φιδιού σπάει και το φίδι αλωνίζει με επιλογή του ίδιου του Τσίπρα.
.
===================================================================================
Κεραμιδόγατος

ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου