Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ


Ο γιατρός του Τσίπρα του άλλαξε χάπια


πηγή:
Πιτσιρίκος


Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως ο γιατρός του Αλέξη Τσίπρα του άλλαξε τα χάπια, γιατί τα παλιά δεν τον έπιαναν πια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ο γιατρός του Αλέξη Τσίπρα κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά, όταν, στη συνάντηση με τον Μπαράκ Ομπάμα, άκουσε τον Αλέξη Τσίπρα να μιλάει ελληνικά με αμερικάνικη προφορά.

Ο γιατρός του Αλέξη Τσίπρα δήλωσε πως δεν ευθύνεται ο Αλέξης Τσίπρας για αυτό, αφού τα χάπια που του έδινε είναι αμερικάνικα και μια από τις παρενέργειες που έχουν είναι να σε κάνουν να μιλάς με προφορά τεξανού πετρελαιά.

Επίσης, ο γιατρός δήλωσε πως το απλανές βλέμμα και το χαμένο ύφος του Αλέξη Τσίπρα οφείλεται σε μια παρτίδα ληγμένα που του έδωσε κατά λάθος, επειδή δεν είχε τσεκάρει τις ημερομηνίες.

Ο γιατρός είπε ακόμα πως αλλάζει τα χάπια του Αλέξη Τσίπρα, γιατί, αν συνεχίσει να παίρνει τα ίδια, θα αρχίσει σε λίγο να ξύνει τ’ @ρχίδια του και να πετάει ροχάλες μπροστά στις κάμερες, και υπάρχει κίνδυνος να τρομάξουν οι αγορές, να μην έρθει η ανάπτυξη και να μην εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.

Όπως αποκάλυψε συνεργάτης του Μπαράκ Ομπάμα, ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον Αμερικανό πρόεδρο να βγάλουν τα ρούχα τους και να τρέξουν γυμνοί στην Ηρώδου Αττικού, για να στείλουν μήνυμα στην Μέρκελ να ελαφρύνει το χρέος και στον Σόιμπλε να πάει να γ@μηθεί.


Ο Μπαράκ Ομπάμα νόμισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας αστειεύεται αλλά τελικά έφταιγαν τα χάπια που έχουν ρημάξει τον εγκέφαλο του Αλέξη Τσίπρα και τον κάνουν εντελώς απρόβλεπτο.

Πριν από μερικές ημέρες, οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα μπήκαν στο γραφείο του και τον βρήκαν κρεμασμένο από τον πολυέλαιο να προσπαθεί να εκτελέσει το πρόγραμμα του Λευτέρη Πετρούνια που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους των Ολυμπιακών Αγώνων, με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί από το παράθυρο και να πέσει πάνω στους τσολιάδες της Προεδρικής Φρουράς που καβλάντιζαν με κάτι τουρίστριες από τη Σουηδία.

Τα νέα χάπια του Αλέξη Τσίπρα είναι η τελευταία λέξη της ιατρικής για πρωθυπουργούς που έχουν λαλήσει εντελώς, και υπόσχονται να κάνουν ξανά τον Αλέξη Τσίπρα τον άνθρωπο που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε.

Η μόνη παρενέργεια που έχουν τα νέα χάπια είναι πως όποιος τα παίρνει δεν μπορεί να πει ψέματα, οπότε ετοιμαστείτε να ακούσετε τον Αλέξη Τσίπρα να σας ανοίγει την καρδιά του.
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου